Ekonomi Yeni Corolla teste hazır

Yeni Corolla teste hazır

17.08.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Toyota, üretiminin 50. yılında yenilenen Corolla’yı  yakından tanımak isteyenler için 20-21 Ağustos tarihlerinde test sürüşü günleri  düzenleyecek. Toyota’dan yapılan açıklamaya göre, Corolla, daha premium ve daha  prestijli görünümüyle Türkiye yollarına çıktı.

Yeni Corolla teste hazır

20 Ağustos Cumartesi ve 21 Ağustos Pazar günleri Toyota’nın tüm Türkiye’ye yayılan 58 plazasına gelenler “Daddy Cool, Yeni Corolla ile Tanışma ve Test Sürüşü Şenliği”ne katılabilecek. 150 ülkede 44 milyondan fazla satışla tüm zamanların en çok tercih edilen otomobili olma rekorunu elinde bulunduran, Türkiye’de de 2015 yılında 34 bin 961 satışla filo hariç en çok tercih edilen model olan Corolla’nın tasarım ve kaliteyi daha fazla ön plana taşıyan yeni modeli, Toyota’nın Under Priority ve Keen Look tasarım dilini kullanarak yeni bir ön yüze kavuştu.

Haberin Devamı

Yeni Corolla’nın kabininde ise daha geliştirilmiş araç içi teknolojileri sunulurken, aynı zamanda kalite algısında da önemli gelişimler kaydedildi. Yeni Corolla süspansiyondan direksiyon güncellemelerine kadar sürüşü ve konfor seviyesini artıracak bazı revizyonlar geçirdi. Sürüş konforunu geliştirmek adına daha yumuşak amortisör ayarları yapılarak konfor, denge ve yol tutuş seviyesi artırıldı.