Ekonomi Yeni emekli olana ‘Şeker’ gibi maaş fırsatı sunuyor

Yeni emekli olana ‘Şeker’ gibi maaş fırsatı sunuyor

02.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şekerbank, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile emekli maaşı ödemeleri konusunda imzaladığı protokol kapsamında yeni emekli olanların ilk maaş ve emekli ikramiye ödemelerine aracılık edecek.

Yeni emekli olana ‘Şeker’ gibi maaş fırsatı sunuyor

Emekli maaşını ilk kez Şekerbank’tan alanlar 450 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanırken bankanın emeklilere özel eve teslim maaş uygulamasından özel destek hattına, işlem önceliğinden ücretsiz havale, EFT işlemlerine kadar sunulan farklı hizmetlerinden de faydalanabilecek.

Haberin Devamı

1 Ağustos 2017’den sonra yeni emekli olanlar, maaş ve emekli ikramiyeleri ödemeleri için Şekerbank’ı seçebilecek. Maaş bankası olarak Şekerbank’ı seçenler, 450 TL’ye varan nakit promosyondan yararlanırken Şeker Bonus kartından iki adet otomatik ödeme talimatı vermeleri halinde de ek 50 TL tutarında Bonus kazanabilecek.

Eve teslim maaş

Şekerbank Bireysel Bankacılık Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Ertürk, bankanın yüzde 70’i Anadolu’da bulunan 71 il ve 100’e yakın merkez dışı ilçeye yayılmış köklü şube ağıyla her bölgeye ulaştırdıkları emeklilere özel hizmetleri, SGK ile gerçekleştirdikleri anlaşma ile yeni emeklilere de sunmaya başlayacaklarını belirtti. Ertürk, sağlık sorunları bulunan emekli müşterilerinin maaşlarını almada sorun yaşamasından hareketle geçerli sağlık raporunu göstermeleri halinde maaşlarını eve teslim ettiklerini kaydetti.