Kültür Sanat Yeni Frank Sinatra!

Yeni Frank Sinatra!

23.03.2011 - 11:58 | Son Güncellenme:

"Yeni Frank Sinatra" olarak tanımlanan Simavi, ilk albümünün tanıtım konseriyle Salon'da.

Yeni Frank Sinatra

Zamana asla yenik düşmeyen şarkılara getirdiği özgün yorumla New York Observer tarafından "Yeni Frank Sinatra" olarak tanımlanan Simavi, ilk albümünün tanıtım konseriyle Salon'da.

Simavi bugüne kadar New York’s Lincoln Center, Florence Gould Hall, The Lighthouse gibi en prestijli konser salonlarında sahne aldıktan sonra seslendirdiği efsane şarkılarla televizyon şovlarının aranılan yıldızlarından biri oldu. Özellikle New York ve Florida'da yoğun ilgi gören sanatçının EMI Türkiye etiketiyle yayımlanan Memories of You albümünde Quincy Jones, Johnny Mandel, Nelson Riddle, Billy May gibi ustaların düzenlemeleri yer alıyor. "Fly Me To The Moon", "The Way You Look Tonight", "Love Looks So Well On You", "To The Ends Of The Earth" ve "Tell Her You Love Her" gibi parçaların yer aldığı albümde sanatçıya 50 kişilik bir orkestra eşlik ediyor.

Salon'da 8 Nisan’da gerçekleşecek albüm lansman konseriyle herkes Simavi’nin yorumuyla klasikleri yeniden keşfetmeye davet ediliyor.

Haberin Devamı

8 Nisan 2010, Saat: 20.00- SALON İKSV


SİMAVİ Hakkında


"Memories of You " adlı albümü EMI Türkiye etiketiyle Türkiye'de piyasaya sunulan Simavi, yeteneğinin kökenlerinin ailesine uzandığını söylüyor. “Anne ve babam müziğe karşı ilgimin ve yoğun sevgimin oluşmasında yardımcı oldular” açıklamasında bulunan sanatçı, kendi kendine piyano öğrenmeye başladığını ve standartlara yönelmesinin temelini bu eğitim sürecinin oluşturduğunu sözlerine ekliyor.

Üniversiteden mezun olduktan sonra Amerika’da solo performans sanatçısı olarak müzik kariyerine başlayan ve yeteneğiyle kısa sürede dikkat çeken Simavi, 50 kişilik bir orkestranın katkılarının da yer aldığı albümün yapımcılığını üstlenirken nesiller boyunca değerinden hiçbir şey kaybetmemiş olan efsanevi pop ve jazz parçalarını seslendiriyor.Simavi'nin albümünde New York – Lincoln Center’da gerçekleşen performansının videosuna da yerverilmiş. Zamana yenik düşmeyecek güzellikteki şarkıarı biraraya getiren Simavi, “Memories of You” ile arşivlik bir albüm sunmuş oluyor.

Haberin Devamı

Biletler, Biletix satış kanalları, Salon Gişesi'nden ( Nejat Eczacıbaşı Binası , Sadi Konuralp Caddesi No:5 Şişhane, pazar hariç 12.00–20.00 arası). Tüm bilet alımlarında kredi kartı geçerli.