Gündem Yeni Gelin 9. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu!

Yeni Gelin 9. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu!

29.04.2017 - 14:32 | Son Güncellenme:

SHOW TV'nin yeni dizisi Yeni Gelin dün akşam 8. son bölümü ile ekrana geldi. Son bölümün hemen ardından 9. yeni bölüm fragmanı da izleyici ile buluşan Yeni Gelin'de neler olacak merak konusu.

Yeni Gelin 9. bölüm fragmanı izleyici ile buluştu

Yeni Gelin son bölümü ile herkesi ekran başına kilitledi. SHOW TV ekranında izleyici ile buluşan Yeni Gelin'in 9. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

YENİ GELİN 9. BÖLÜM FRAGMANI

YENİ GELİN DİZİSİ SON BÖLÜM İZLE

YENİ GELİN 8. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elmas'ın konağa yeni gelin olarak gelmesi, herkesi çok şaşırtmıştır. Konaktakiler Elmas'tan kurtulma planları yaparlar. Ancak bilmedikleri Elmas, Bella kadar saf değildir. Konak kadınlarının işi bu sefer çok zordur.

Kimse Elmas'ı yeni gelin olarak istemez. Bu yüzden yeni gelin Bella olarak kalır. Bu sırada Kalender Ağa, Kağan’ı işten çıkarır. Ancak Kağan pes etmez. Bu hamle onu Elmas’a daha da yakınlaştırır. Kağan ve Elmas'ın yakınlığını gören Nazgül ise artık sağlıklı düşünemez. Bu durumu farkeden sadece Bella olur. Fakat kimse Bella'ya inanmaz. Nazgül'ün yardımına yeni gelinimiz koşar.

Möhteber, Asiye ve Ayşe, bir yandan Elmas’la uğraşırken diğer yandan panik butonundan kurtulmaya bakıyorlar. Ancak bu hiç kolay olmayacaktır. Kadınlar, kazan kaldırıp konakta grev başlatırlar. Kalender, buton sayesinde kadınları kendisinden uzaklaştırdığını düşünüp rahat bir nefes almışken tüm Çukurova’ya rezil olur. Konak acı bir gürültüyle sarsılır. Bella’nın korktuğu, başlarına gelmiştir. Kağan, yaptığı şeyin bedeliyle yüzyüzedir.