Oyun Dunyasi Yeni Hitman, Sizi Zorlayacak!

Yeni Hitman, Sizi Zorlayacak!

07.03.2016 - 14:02 | Son Güncellenme:

IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanacak olan aksiyon türündeki gizlilik oyunu Hitman’in DirectX 12 teknolojisi ile geleceği açıklandı. Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada mevcut ekran kartlarının performanslarının DirectX 11‘e nazaran %20oranında artış göstereceği ve işlemci kullanımında da %50‘ye varan verimlilik sağlanacağı belirtiliyor. Ayrıca oyunlarda daha düşük gecikme değerleri ve buna karşılık daha yüksek FPS değerlerinin sunulacağı da […]

Yeni Hitman, Sizi Zorlayacak

IO Interactive tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayımlanacak olan aksiyon türündeki gizlilik oyunu Hitman’in DirectX 12 teknolojisi ile geleceği açıklandı.

Haberin Devamı

Şirket yetkilileri tarafından yapılan açıklamada mevcut ekran kartlarının performanslarının DirectX 11‘e nazaran %20oranında artış göstereceği ve işlemci kullanımında da %50‘ye varan verimlilik sağlanacağı belirtiliyor. Ayrıca oyunlarda daha düşük gecikme değerleri ve buna karşılık daha yüksek FPS değerlerinin sunulacağı da söyleniyor.

Oyunun Paris, Contracts ve Escalation bölümleriyle birlikte (Intro Pack) 11 Mart 2016 tarihinde PC, PlayStation 4 veXbox One platformları için piyasaya çıkması bekleniyor. Oyunu 39.99 TL fiyat etiketiyle ön sipariş etmek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya tıklayarak oyunun mağaza sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Son olarak oyununun istediği sistem gereksinimlerine ve çıkış videosuna da buradan göz atabilirsiniz.