Apple Yeni iPhone öncesi Apple Store kapatıldı

Yeni iPhone öncesi Apple Store kapatıldı

12.09.2017 - 14:40 | Son Güncellenme:

Apple, yeni ürünlerini online mağazasına dahil etmek ve gerekli düzenlemeleri yapabilmek için Apple Store’u kapattı ve "Yakında yeniden sizinle olacağız." mesajını ekledi. Peki iPhone X nasıl bir cihaz olacak? iPhone X'in Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak?

Yeni iPhone öncesi Apple Store kapatıldı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Apple'ın bugün Türkiye saatiyle 20:00’de başlayacak büyük etkinliğinde iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus, Apple Watch Series 3 ve Apple TV (2017) gibi yeni ürünlerini kullanıcılara tanıtacak. Apple, yeni ürünlerini online mağazasına dahil etmek ve gerekli düzenlemeleri yapabilmek için Apple Store’u kapattı ve "We'll be right back.." yani “Yakında yeniden sizinle olacağız.” mesajını ekledi.

iPhone X, Apple’ın yeni kampüsü Apple Park’taki Steve Jobs Theatre adlı tiyatro salonunda tanıtılacak. 64, 256 ve 512 GB hafıza seçeneklerine sahip olacağı iddia edilen iPhone X’in Türkiye satış fiyatının 5.000 TL'nin üzerinde olması bekleniyor.

Yeni iPhone öncesi Apple Store kapatıldı

İddiaların hepsinin doğruluğunu bu akşam öğreneceğiz. Apple etkinliğini canlı olarak bu akşam sizlere aktaracağız, takipte kalın.

Yazarlar