Cadde Yeni klibini Hasankeyf'te çekti

Yeni klibini Hasankeyf'te çekti

08.03.2018 - 15:36 | Son Güncellenme:

Müzisyen Bahadır Tatlıöz, kısa süre önce yayınladığı 'Su Yolunu Bulur' albümü ile aynı ismi taşıyan çıkış şarkısını Batman Hasankeyf'te kliplendirdi.

Yeni klibini Hasankeyfte çekti

Söz, müzik ve düzenlemesi kendisine ait olan 'Su Yolunu Bulur' şarkısının klip yönetmenliğini de üstlenen Bahadır Tatlıöz, klip çekimi için Hasankeyf'e giderek 3 günde çekimleri tamamladı.

Haberin Devamı

Şarkıcının klip çekiminde başlıca amacı; tarihimizin önemli parçalarından biri olan ve yakın tarihte baraj suları altında kalacak olan Hasankeyf'i gelecek nesillere taşımak ve hafızalarda canlı tutmak oldu.

"BAZEN BİR İŞE DE YARAMAK LAZIM"

Bahadır Tatlıöz, yeni klibi ile ilgili düşüncelerini, "Ben ülkemin her köşesine ve büyük ailem olan milletimin dil, din, ırk, etnik kimlik ayırt etmeden her ferdine aşık, sade vatandaşlarından biriyim. Batman'da belki çok yorularak, zor şartlarda bir klip çektik ama inanın halkın ilgisi, sevgisi ve yetkili makamların sunduğu imkanlar ile dağlar taşlar adeta düz patika oldu. Amaç güzel müzik yapmak ama bazen o da yetmez. Bazen bir işe de yaramak lazım. Toplumun bazı değerleri ile alakalı ince hislere de sahip olmak lazım. Tıpkı 'Sağduyu, Unutulmuş Çocuklar, Savaş ve Hüzün, Çanakkale Türküsü' gibi. Bu 4 klibimdeki hissiyattan bir parça taşıdım bugüne. Müzisyenin asli görevi budur. Güzel müzik ile tarihi güzelliğimiz Hasankeyf'i geleceğe taşımak için küçük bir faydamız olursa bundan ancak şeref duyarım" sözleriyle anlattı.