Malatya Yeni Malatyaspor'un Kulüp Binasına Yapılan Silahlı Saldırı

Yeni Malatyaspor'un Kulüp Binasına Yapılan Silahlı Saldırı

18.12.2018 - 17:29 | Son Güncellenme:

İl Emniyet Müdürlüğü: "Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'ne yönelik silahlı saldırı olayının failleri kısa süre içerisinde yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiş ve bu saldırı bütün yönleriyle aydınlatılmıştır"

Yeni Malatyasporun Kulüp Binasına Yapılan Silahlı Saldırı

MALATYA (AA) - Malatya Emniyet Müdürlüğünce Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un kulüp binasına gerçekleştirilen silahlı saldırının bütün yönleriyle aydınlatıldığını bildirildi.

Haberin Devamı

Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, 16 Aralık saat 00.10'da Orduzu Mahallesi Tabiat Parkı içerisinde bulunan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü tesislerine yönelik olarak gerçekleştirilen silahla ateş etme olayıyla ilgili titiz ve kapsamlı araştırma yapıldığı belirtildi.

Elde edilen bilgi, bulgu ve delillerin değerlendirildiği aktarılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayı gerçekleştiren ve olayla ilgili bağlantısı bulunan şahıslara yönelik yapılan operasyon sonucunda 5 kişi gözaltına alınmıştır. Yapılan tahkikat ve soruşturmanın ardından şüpheli şahıslar hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile bugün adli mercilere sevk edilmiş, bunlardan 2'si cumhuriyet savcılığınca serbest bırakılmış, 3'ü ise tutuklanmıştır. Böylece Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü'ne yönelik silahlı saldırı olayının failleri kısa süre içerisinde yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmiş ve bu saldırı bütün yönleriyle aydınlatılmıştır."

Haberin Devamı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un Orduzu Pınarbaşı'ndaki kulüp binasına 16 Aralık'ta kimliği belirsiz kişi veya kişilerce silahla ateş açılmış, olay yerine sevk edilen çok sayıda polis ekibi, yaptıkları incelemede binaya 3 kurşun isabet ettiğini belirlemişti.