Eğitim Yeni Medya Akademisi ile dijital dünyada var ol!

Yeni Medya Akademisi ile dijital dünyada var ol!

24.02.2015 - 17:58 | Son Güncellenme:

Üniversite sektör işbirliğinin ilk örneği olan Yeni Medya Akademisi ile başta üniversite öğrencileri olmak üzere kariyeri hedefleyen herkese sertifikalı meslek kazandırma programı düzenleniyor.

Yeni Medya Akademisi ile dijital dünyada var ol

90’lı yıllardan itibaren internet kavramının yaygınlaşması ile birlikte kağıt ve kitaptan ekranlara geçiş yapıldığı diğer bir deyişle atom çağından bit'ler ve byte'lar dünyasına geçiş yapılan dönem olarak kabul edilir. Sanayi devrimi artık sona eriyor, dijital dönüşüm ile birlikte Dijital Çağ'a girmiş bulunmaktayız. Gutenberg ile başlayan baskıya dayalı bilgi dağılım modeli artık dijital araçlar sayesinde zaman mekandan bağımsız interaktif ve siber alan içerisinde gerçekleşmektedir. Her şeyin tanımının değiştiği bu dönüşüm sürecinde Yeni Medya Merkezi, zaman mekandan bağımsız, interaktif ve siber alanı kapsayan ve yeni medya olarak adlandırılan alan ile ilgili araçları iş ve eğitim dünyasında daha aktif kullanılması ve bu dönüşen iletişim ve diğer süreçlerin, pazarlama, satış, üretim ve eğitim döngüleri içerisine entegre edilmesine yardımcı olmak için kurulmuştur.

Haberin Devamı

Üniversite sektör işbirliğinin ilk örneği olarak ile Düzce Üniversitesi Yaşam Boyu Eğitim Merkezi, başta üniversite öğrencileri olmak üzere bu alanda kariyer yapmak isteyenlere yönelik 10 haftalık sertifikalı meslek kazandırma programı düzenlemektedir.

- Dijital Dünya'da Sen De Var Ol!- mottosu ile açılacak olan Yeni Medya Akademisi'nde 10 hafta süresince yeni medya araçları kullanımı, dijital pazarlama ve iletişim araçları, dijital reklam modelleri, topluluk ve kriz yönetimi dahil tüm alanları kapsayacak şekilde oluşturulan müfredatı bu alanda Türkiye'nin önde gelen ve bu alanda farklı üniversitelerde dersler verip sektörde öncü pozisyonlarda bulunan uzmanlar tarafından verilecektir.

Yeni Medya Akademisi'ne öğrenci ve akademisyenler özel olarak %50 indirimli olacak şekilde kayıt yaptırabileceklerdir. Başvurular adresinden yapılmaktadır. Sınırlı kontenjandan yararlanmak için 28 Şubat tarihine kadar ön kaydınız yaptırıp yerini garanti etmeyi unutmayın.