Teknoloji Yeni Moto G’nin İlk Reklam Videosu Yayımlandı!

Yeni Moto G’nin İlk Reklam Videosu Yayımlandı!

04.08.2015 - 08:24 | Son Güncellenme:

Motorola tarafından geliştirilen üçüncü nesil Moto G modeli, ilk reklamına kavuştu. Video ve detaylar haberimizde... Bir süredir adı dedikodular ile anılan yeni Moto G, ardından gelen resmi açıklamalar ile birlikte...

Yeni Moto G’nin İlk Reklam Videosu Yayımlandı

Motorola tarafından geliştirilen üçüncü nesil Moto G modeli, ilk reklamına kavuştu. Video ve detaylar haberimizde... Bir süredir adı dedikodular ile anılan yeni Moto G, ardından gelen resmi açıklamalar ile birlikte resmiyet kazanmış ve özellikleri ile birlikte gözler önüne serilmişti. Bugünse, üçüncü nesil model adına bir reklam videosu paylaşıldı. Motorola Mobility YouTube kanalı üzerinden görücüye çıkan reklam videosunu haberimizin sonundan izleyebilirsiniz. Çölde deve ile seyahat eden bir Moto G kullanıcısını gördüğümüz reklamda, ayrıca popüler arkadaşlık uygulaması Tinder'in de kullanıldığına şahit oluyoruz. 5 inç boyutunda 720p çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte gelen Moto G, Snapdragon 410 ile donatılmış vaziyette. Grafik ara biriminde ise karşımıza Adreno 306 çıkıyor. Hız ve kullanım konularında orta düzey bir cihaz olarak anılan model, 2 GB RAM ile birlikte rahat geçişler sağlamayı mümkün kılmakta.

Haberin Devamı

Ayrıca cihazın arka kamerası 13 MP, ön kamerası ise 5 MP netliğinde görüntüler yakalayabiliyor. Android 5.1.1 Lollipop sürümü ile birlikte gelen modelde bulunan batarya ise 2470 mAh gücünde. En fazla 16 GB dahili depolama alanı desteği sunan Moto G, Micro SD kart desteği ile 32 GB alana kadar yükselebilme özelliğine de sahip. Beyaz ve siyah renk seçenekleri ile birlikte gelen üçüncü nesil modelin 8 GB hafıza / 1 GB RAM olan sürümü 179.99 dolar (yaklaşık 498 TL), 16 GB hafıza / 2 GB RAM özelliklerine sahip versiyonu ise 219.99 dolar (yaklaşık 608 TL) etiket fiyatına sahip.