Cadde Yeni nesil Ghostbusters'a şok

Yeni nesil Ghostbusters'a şok

02.05.2016 - 18:33 | Son Güncellenme:

Sadece kadın hayalet avcılarından oluşan yeni nesil Ghostbusters (Hayalet Avcıları) filminin fragmanı, YouTube'da 'en sevilmeyen fragman' oldu.

Yeni nesil Ghostbustersa şok

29 Temmuz'da gösterime girmesi planlanan Ghostbusters'ın (Hayalet Avcıları) fragmanının, YouTube'da tüm zamanların en çok 'dislike' alan fragmanı olması dikkati çekti.

Haberin Devamı

Mart ayında ilk fragmanı yayınlanan Ghostbusters, YouTube tarihinin en beğenilmeyen ilk 100 videosu içine girmeyi başardı. Şu ana kadar 30 milyondan fazla izlenen fragmanın beğenilme sayısı 215 bin civarındayken, beğenilmeme sayısı 614 bini geçti.

Geçtiğimiz yılın en beğenilmeyen filmlerinden 'Fantastic Four (Fantastik Dörtlü)'nün beğenilmeme sayısı yalnızca 20 bin civarındaydı.

80'li yıllarda Bill Murray ve Rick Moranis'in unutulmazlar oyunculuklarıyla ikonik filmler arasına giren Ghostbusters'ın yeniden çekimi yeni nesil Ghostbusters'ta başrolleri Kristen Wiig, Melissa McCarthy, Leslie Jones, Cecily Strong ve Kate McKinnon üstleniyor. Ajan gibi çok güldüren kadın komedilerine imza atan yönetmen Paul Feig'in imzasını taşıyan yapımda Chris Hemsworth, Cecily Strong, Andy Garcia ve Michael K. Williams da yer alıyor.