Otomobil Yeni Renault Captur Coupe, kamuflajlı olarak görüntülendi

Yeni Renault Captur Coupe, kamuflajlı olarak görüntülendi

29.06.2018 - 13:21 | Son Güncellenme:

Fransız otomobil üreticisi Renault'un yeni Captur Coupe adı olarak Rusya pazarında üreteceği modeli, standart Captur'dan daha büyük boyutlara sahip olacak. Yeni Coupe SUV aracı Captur Coupe, makyajlı haliyle ilk kez görüntülendi. İşte detaylar...

Yeni Renault Captur Coupe, kamuflajlı olarak görüntülendi

Fransız otomobil üreticisi Renault tarafından geliştirilen Captur Coupe olarak adlandırılan yeni Coupe SUV aracı, kamuflajlı olarak ilk kez görüntülendi. Renault'un BMW X6, Mercedes-Benz GLE Coupe, Audi Q8 gibi lüks araç araçların bulunduğu Coupe SUV türündeki ilk aracı olacak Captur Coupe, crossoverın geniş ve büyük yapısını, coupe tasarım ile birleştiriyor.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde aracın teaser görüntüsünü paylaşan Renault'un Captur Coupe'yi ağustos ayında Moskovo'da görücüye çıkarması bekleniyor.

Peki araç, Captur’dan daha büyük ve daha farklı bir yapıda olmasına rağmen neden ‘Captur Coupe’ olarak adlandırılacak? Yeni tanıtılacak Captur Coupe, Captur değil de Kaptur modeli üzerine inşa edildi. Bu nedenle şirket bu Coupe tasarımlı crossover modelinin adını Captur Coupe olarak belirleyecek.

İşte Renault Captur Coupe'nin tüm özellikleri:

Captur Copupe'nin de Kaptur modelini baz alarak üretilmesi bekleniyor.

Çevrimiçi olarak paylaşılan fotoğraflarda araç fazlasıyla makyajlanmış olsa da genişleyen hava girişleri ile yeniden tasarlanan farlar ve ızgara, Renault’un Captur Coupe’u tasarlarken bir tasarım güncellemesini ön plana çıkardığını gösteriyor.

Haberin Devamı

Kaptur'da olduğu gibi dört çeker sisteme sahip olması beklenen Captur Coupe'nin dizel ve benzinli motorlardan oluşacak motor yelpazesinde 1.3 litrelik TCe üniteninde bulunması bekleniyor.Bu üniteler 6 ileri manual veya 7 ileri otomatik şanzımanla aktaraılacak.

Renault daha önce yaptığı açıklama ile yeni Captur Coupe’un Ağustos ayında düzenlenecek Moskova Otomobil Fuarı’nda tanıtılacağını duyurmuştu. Şirketin açıklamasına göre aracın satışa çıkacağı ilk ülke Rusya olacak. Üretimi Rusya’da gerçekleşecek olan araç ilerleyen süreçte Avrupa ve diğer pazarlarda da satışa sunulacak.