Oyun Dunyasi Yeni Star Wars Oyunu Yolda

Yeni Star Wars Oyunu Yolda

12.05.2016 - 14:51 | Son Güncellenme:

EA’nın elinde en sağlam markalardan bir tanesi olan Star Wars için oyunlar gelmeye devam edecek. Ancak görünen o ki Battlefront üzerinden biraz daha devam edecekler. EA tarafından yeni bir Battlefront oyununun 2017 yılı içerisinde geleceği kesinleşti. Blake Jorgensen yaptığı açıklama da “Gelecek yıl Star Wars Battlefront’un daha büyük ve daha iyi bir dünya ile geri […]

Yeni Star Wars Oyunu Yolda

EA’nın elinde en sağlam markalardan bir tanesi olan Star Wars için oyunlar gelmeye devam edecek. Ancak görünen o ki Battlefront üzerinden biraz daha devam edecekler. EA tarafından yeni bir Battlefront oyununun 2017 yılı içerisinde geleceği kesinleşti.

Haberin Devamı

Blake Jorgensen yaptığı açıklama da “Gelecek yıl Star Wars Battlefront’un daha büyük ve daha iyi bir dünya ile geri dönüşünü göreceğiz, çünkü artık yeni filmler var sadece eski filmler üzerinden gitmek zorunda değiliz” dedi. Anlaşılan o ki hem topluluktan gelen istekler dikkat çekmiş hem de geçtiğimiz günlerde haberleri dolanan Star Wars için yeni gelecek olan üçüncü kişi kamera açısı ile oynadığımız aksiyon oyunu EA için yeterli değil.

İptal edilen Star Wars 1313 projesinden sonra bu üçüncü kişi kamera açısı ve aksiyon oyunu söylemleri oldukça heyecan yaratmış. Acaba başka bir isimle de olsa 1313’ü mü göreceğiz sorularına sebep olmuştu.

Star Wars Battlefront geçtiğimiz yıl hem olumlu hem de olumsuz eleştiriler almıştı. Ancak istenilen etkiyi yaratamamıştı. Bakalım neler olacak, bekleyip göreceğiz.