Otomobil Yeni Subaru Impreza'nın görüntüleri yayınladı

Yeni Subaru Impreza'nın görüntüleri yayınladı

03.07.2017 - 16:43 | Son Güncellenme:

Japon otomobil üreticisi Subaru, yeni kasası üzerine oturttuğu yeni dört çeker otomobili Subaru Impreza'nın fotoğraflarını paylaştı.

Yeni Subaru Imprezanın görüntüleri yayınladı

Japon otomotiv devi Subaru yeni dört çeker otomobil modeli Subaru Impreza'nın görüntülerini Eylül ayında Frankfurt Otomobil Fuarı'nda yapılacak lansman öncesi otomobil severlerin beğenisine sundu.

Haberin Devamı

Pazarda Ford Focus ile rekabet edecek yeni Subaru Impreza selefinin dört silindirli düz motor ve simetrik dört çeker sürüş sağlayan özelliklerini taşıyor. Fakat yeni Impreza'nın kasası Subaru'nun tamamen yenilenmiş global platformu üzerine oturtulmuş.

Yeni platform Impreza'ya selefine göre 5mm alçaklık sağlıyor. Bu sayede yol tutuşun ve atikliğin arttığını belirten Subaru yeni Impreza'nın direksiyon hakimiyetinin de daha rahat olduğunu belirtiyor.

Yeni Subaru Imprezanın görüntüleri yayınladı

Subaru yeni otomobil modelinin teknik özelliklerini henüz duyurmasa da selefinde bulunan 1.6 litrelik motorun daha gelişmiş bir versiyonunu taşıyacağı tahmin ediliyor. Yeni modelin ayrıca daha çok motor seçeneği sunacağı da tahmin beklentiler arasında.

Haberin Devamı

Yeni Impreza'nın dış tasarımı Subaru'nun performans modelleri olan BRZ ve WRX STI gibi otomobillerle hemen hemen aynı çizgide. Avrupa pazarında satışa sunulacak yeni modelin iç tasarımının da geçtiğimiz yıl satışa sunulan ABD versiyonu ile aynı olması bekleniyor. Bu da Impreza'nın dokunmatik bilgi eğlence sistemli bir ekrana sahip olacağı anlamına geliyor.

Subaru yeni otomobil modelinde Eyesight teknolojisini standart pakette sunacak. Bu sürüş yardım paketi acil otomatik fren ve uyarlanabilir seyir kontrolü gibi teknolojileri bünyesinde bulunduruyor.

Eylül ayında düzenlenecek olan Frankfurt Otomobil Fuarı'nda tanıtılacak otomobilin fiyatının Avrupa'da 23 bin avrodan daha az olacağı tahmin ediliyor.

Hazırlayan: Mehmet Can Kömürcü