İstanbul YENİ YIL HEYECANI BEŞİKTAŞ’TA YAŞANACAK

YENİ YIL HEYECANI BEŞİKTAŞ’TA YAŞANACAK

29.12.2015 - 09:42 | Son Güncellenme:

.

YENİ YIL HEYECANI BEŞİKTAŞ’TA YAŞANACAK

Yılbaşı akşamı Türkiye’nin kalbi Beşiktaş’ta atacak. Beşiktaş Belediyesi’nin Etiler Akmerkez önünde gerçekleştireceği Hande Yener konseri ve dev mapping (Büyük görsel Şov) İstanbulluları yılbaşı akşamı coşturacak.
Beşiktaş yılbaşında eğlencenin merkezi olacak. Beşiktaş Belediyesi, Beşiktaşlıların ve İstanbulların yeni yılı coşkulu bir şekilde karşılaması için hazırlıklarını tamamladı. Beşiktaş Belediyesi, vatandaşların 2016’ya daha heyecanlı ve mutlu girmeleri için 3 günlük bir program hazırladı.
DAVİD VENDETTA, BEŞİKTAŞLILARI AFTER PARTİDE COŞTURACAK
Salı ve Çarşamba after partilerle vatandaşlar yeni yıla ön hazırlık yapacaklar. Hazırlanan şovlarla Beşiktaşlılar eğlencenin doruklarına çıkacak. 29 Aralık Salı günü Akaretler’de saat 20.00’de David Vendetta sahne alacak ve yeni yıl heyecanını başlatmış olacak. 30 Aralık saat 20.00’de Bebek Parkı’nda da sahne alacak Vendetta vatandaşları coşturacak.
Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla yılbaşı gecesi Etiler’de sahne alacak olan Hande Yener, yeni yıla yepyeni şarkıyla girecek. Hande Yener’in özel konuğu olarak 31 Aralık gecesi sanatçıya eşlik edecek olan David Vendetta, Yener ile beraber yaptıkları şarkıyı o gece ilk kez çalacak.
HANDE YENER, SERTAR ORTAÇ’LA 3G YOLUYLA DÜET YAPACAK
Konserde Yener, dinleyicilerine birçok sürpriz yaşatacak. Hande Yener, yılbaşı gecesi Kıbrıs’ta sahne alacak olan Serdar Ortaç ile 3G yoluyla canlı bağlantı yaparak Türkiye’de yine bir ilke imza atacak. Yener ve Ortaç, yüzyılın buluşması olarak adlandırdıkları “İki Deli” isimli düet şarkılarını 7 bin 500 metrekarelik dev ekranda birlikte seslendirecekler. Yüzyılın buluşmasının canlı gerçekleşeceği yılbaşı gecesi İstanbul ve Kıbrıs 2016 coşkusunu beraber yaşayacaklar.
YAPAY KAR YAĞDIRILACAK
Akmerkez’in kulelerinden dev bir görsel şölen yaşatılacak. Sahne şovları, after partiler, 1 tona yakın yapay kar ile vatandaşın coşkusuna coşku katacak. Ayrıca Noel Babalar alanın her yanında yer alacak, faytonlar ile vatandaşlara hizmet verilecek. Gecenin sonunda Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar sahneye çıkarak sanatçı Hande Yener ile birlikte geri sayımı başlatacak.
Geçen yıl da Beşiktaş Belediyesi, yeni yıl kutlamalarına Kenan Doğulu ve Zeki Müren holigram düeti ile damga vurmuştu.