Genel Sağlık Yeni Yıl Öpücüğü

Yeni Yıl Öpücüğü

09.12.2010 - 11:33 | Son Güncellenme:

Yeni yıla girerken verilen öpücük her zaman en kıymetlisidir. Bu öpücüğün unutulmaz olmasını sağlamak da tamamen sizin elinizdedir.

Yeni Yıl Öpücüğü

Yeni Yıl Öpücüğü
Yeni yıla nasıl girerseniz devamı öyle gelir deyişini herkes bilir. Yeni yılın ilk öpücüğü ise o yılbaşı gecesinin sabırsızlıkla beklenen olayıdır. Dünyanın çeşitli yerlerinde sevgililer bir araya gelerek yeni yıla öpüşerek girer. Ancak bu öpücüğü özel kılmanın püf noktaları vardır. İşte nefesinizi tazelemenin ve o dakikaları unutulmayacak hale getirmenin olmazsa olmazları!

Haberin Devamı

Nefesiniz ferah olmalı!

Etkili bir öpücüğün ilk şartı ferah ve temiz bir nefestir. Ağız kokusu kimsenin hoşlanmadığı bir durum olsa da kabul edilmesi gereken bir gerçektir. Yediğimiz yiyecekler, iş yerinde diş fırçalamanın unutulması ve sağlık sorunları nedeniyle ağız içerisinde biriken bakteriler temizlenmedikleri takdirde o bölgeye yerleşir ve istenmeyen sıkıntılara yol açar.


Bu nedenle dişlerinizi sık fırçalamalı ve sağlık sorunuyla bağlantılı bir ağız kokusu probleminiz varsa bir an önce doktora başvurmalısınız.

Nefesinizi tazeleyerek yeni yıldaki ilk öpücüğü muhteşem kılacak ürünler ve fiyatları için TIKLAYIN!

Seksi dudaklar

Kozmetik sektörünün gelişmesiyle birlikte rujlar da aklımızın alamayacağı şekillere büründü. Aromatik tatlar artık dudaklarınızda parlayabiliyor. Yılbaşı gecesi hangi ruju süreceğinize karar vermek tamamen size kalmış. Ancak takdir edersiniz ki hiçbir erkek kimyasal tadından hoşlanmaz. Yeni nesil rujlar da bu sorunu tamamen ortadan kaldırıyor. Şeftaliden kiraza, çilekten muza kadar bir çok meyvenin tadını saklayan rujlar artık öpüşmeyi aromatik bir hale getiriyor.

Haberin Devamı

Bu rujlar hem aromatik hem de kalıcı özelliğiyle tüm gecenizi çekici kılmaya hazırlanıyor!

Kokunuzla büyüleyin!

Vücut kokusu da diğer özellikleriniz gibi karşınızdakini etkileyen bir faktördür. Teninize uygun kokuyu bulmak ise bilindiği gibi oldukça zordur. Çiçeksi, odunsu ve taze kokular gibi ağır kokular da size uygun olabilir. Ancak yılbaşı gecesinde hava şartları nedeniyle muhtemelen kapalı bir mekânda olacağınıza göre fazla ağır kokuları tercih etmemeniz önerilir. Sadece size yaklaşıldığında akıllarında iz bırakacak bir kokuyla çekiciliğinizi koruyabilirsiniz.

Etrafınıza hoş bir koku yaymanızı sağlayacak çekici parfümlere göz atmak için TIKLAYIN!

Yazarlar