Yeni Yıla Bu Sefer Bir Yaş Erken Girelim

Haberin Devamı

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yeni bir yıl yaklaşırken, yılbaşı öncesi yapılacak küçük uygulamaları ile kendinizi daha genç hissettirecek; daha bakımlı ve güzel karşılayabileceksiniz.


İşte bu durumda yeni yıl öncesi kendinize zaman ayırıp, sizi bir yaş daha erken girebileceğiniz yeni yıl uygulamaları…


Cildimizdeki ışıltıyı yansıtalım

Yazdan kalma lekelenmeler, sonbaharın keskin hava değişimi cildin yenilenmesini bozar. Cildimiz mevsim değişikliği ile beraber kurur,matlaşır,nemini,elastikiyetini ve ışıltısını kaybeder.Bu dönemde uygulayacağımız h100 gençlik aşısı ile birlikte içeriğindeki yoğun saf hyaluronik asit yardımıyla cilde su çekerek nem,elastikiyet ve parlaklık verir. Ayrıca içeriğindeki mannitolde ciltteki yenilenmeyi ve ışıltıyı sağlar.


Altın iğneler cildinizi yenilesin

Radyofrekans enerjisi küçük altın iğnelerin yardımıyla derinin alt tabakalarına iletilir. İletilen bu enerji dokuları ısıtır. Bu enerji deri altındaki dokularda yeni kolajen yapımını ve hasarlı kolajenin onarılmasını sağlar. Böylece ciltte yenilenme, hasarlı dokuların onarımı, parlak ve gergin bir cilt oluşumunu sağlamış olmaktadır. Uygulanan radyofrekans yüz hatlarının şekillendirilmesine yardımcı oluyor, ağız ve göz çevresi gibi cilt yaşlanmasının sık görüldüğü alanlarda daha ilk uygulamada dahi fark edilen bir düzelme sağlıyor.


Deniz tuzu ile cildinizin güzelliği ortaya çıksın

Yüzde yüz doğal deniz tuzu kullanılarak yapılan cilt yenileme terapisinde, cildinizi tahriş etmeden ölü derilerden arınmanıza yardımcı olur. İkinci aşamaya hazır hale gelen cilde hyalüronik asit, multivitaminler ve antioksidanlar ultrason ile uygulanarak cildin 3 kat daha derinine 2 kat fazla nüfuz etmesi sağlanır. Son aşama da ise yüksek yoğunluklu led tedavisi ile cildinizin iyileşmesine ve gençleşmesine yardımcı olarak; pürüzsüz, lekesiz ve dengelenmiş bir cilde kavuşmanızı sağlar.


Dudaklarınızın çekiciliği üzerinizde olsun

Yeni yıl makyajına baktığınızda kırmızı dudaklar her yıl dikkati çeker. Peki ya yeterli dudak kalınlığınız yoksa? Dudak dolgusu ile daha dolgun ve diri dudaklara sahip olmak mümkün olduğundan; daha mutlu, daha neşeli ve daha çekici görünebilirsiniz.


Yorgun ifadeleri kaldıralım

Göz altı bölgesinde çukurluk ve çöküklük durumlarında bu durum kişinin daha üzgün daha yorgun gözükmesine neden olmaktadır. Göz altı ışık dolgusunun içeriğindeki yarı çapraz bağlı hyaluronik asitin, vitamin mineral aminoasitlerler sayesinde göz altı bölgesindeki çöküklük ve buna bağlı morluklarda uygulanan en etkili tedavi yöntemidir.


Op. Dr. Gökhan Haytoğlu

Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı

www.gokhanhaytoglu.com