Sağlıklı Beslenme Yeni yıla daha sağlıklı girebilmek için detoks tarifi

Yeni yıla daha sağlıklı girebilmek için detoks tarifi

08.12.2017 - 14:24 | Son Güncellenme:

Konu yeni yıl olunca hepimizin dileği önce sağlık ile başlıyor. Peki sağlıklı bir yıl için önceden hazırlanmaya ne dersiniz? İşte yeni yıla daha sağlıklı girebilmek için detoks tarifi, yeni yılda hem vücudunuza zindelik getirecek hem de ödem atmanızı sağlayacak.

Yeni yıla daha sağlıklı girebilmek için detoks tarifi

Yeni yıl çoğu insan için bazen dönüm noktası, bazen yeni başlangıçlar için yeni bir bahane. Yeni yılla birlikte yeni bir imaj çizmek isteyenler için ise ilk adım daha sağlıklı bir yaşama başlamak için atılıyor.
Yeni yıla daha sağlıklı başlamak için yapacağınız detoks tarifi ile yeni yıla daha zinde başlayacak ve daha kolay bir şekilde kilo verebileceksiniz.

Yeni yıla daha sağlıklı girebilmek için detoks tarifi ise oldukça basit. Evinizdeki malzemeleri doğru kullanarak yeni yılda vücudunuzun daha sağlıklı form almasını sağlayabilirsiniz.

Yeni yıl için detoks tarifi malzemeleri:
1 lt su
1 limon
10 taze nane yaprağı
1 salatalık

Yeni yıl için detoks tarifi hazırlanışı:
1 lt su
1 lt içme suyunu bir sürahiye boşaltın.
Limon ve salatıkları dilimleyerek nane yapraklarıyla birlikte suyun içine ekleyin.
Buzdolabında muhafaza edin.

İşte hazır!

Yeni yıla zinde başlamanızı sağlayacak bu detoks ödem atmanız için de yardımcı olacak. 1lt olarak hazırladığınız detoks tarifini gün içinde istediğiniz kadar tüketebilirsiniz. Düzenli olarak tükkettiğiniz takdirde sindirim sisteminiz için de yararlı olacaktır.

Şimdiden iyi yıllar!

PembeNar Özel

Yazarlar