Yeni Yılın İlk Dolunayı Yengeç Burcunda

2 Ocak Salı günü yılın ilk dolunayı sabah saatlerinde 05:25 gibi Yengeç burcunda gerçekleşecek!

Yengeç burcunun gezegeni AYdır. Ay ise Astrolojide duyguları temsil eder.

Muhtemelen bir çoğunuzda sebebini bilmediğiniz bir duygusallık, sahip olduklarınızı kaybetme korkusu durduk yerde geçmiş olaylar depreşti, belki ağlama nöbetleri, kendine acıma gibi ruh halinde iniş çıkışlarla- dolayısıyla duygular tavan bir şeklide giriş yaptık yeni yıla:)

İyi haber şu; işte bu bizi rahatsız eden geçmişten gelen tüm kırgınlıklarımızı, yaralarımızı, korkularımızı şifalandırmak için işte bu yengeç dolunayı güzel enerjiler veriyor.

Haberin Devamı

Başkalarının üzerinde yaptırım gücünüzün sıfıra yakın olduğunu belirtmek isterim bu yüzden hani çocuğunuza eşinize ve çevrenizdekilere karşı ani çıkışlarda bulunmayın hiç beklemediğiniz tepkilerle karşılaşabilirsiniz söyleyeyim:)

Daha öncede söylemiştim; Muhyiddin Arabiye göre Yengeç burcu dünyamızın burcudur. Bu açıdan dünyamızı şifalandırmak içinde önem arz eder.

Yengeç burcu aile ilgili konular demektir. Anne ve kadını temsil etiği için başta anneniz ve tüm bayanlarla olan ilişkilerin şifaladırılması için mükemmeldir.

Akciğer, karaciğer, mide ve safra kesesi ile ilgili rahatsızlıklarınıza çalışmak uygundur.

Şifalandırmak deyince nasıl yapabiliriz diye sorular geliyor. Daha önce yazdığım "hepimiz birer şifacıyız aslında" başlıklı yazıma bakmanızı öneririm.

Konuyla alakalı Esma okumakta enerjisinden destek alacağınız bir başka çalışmadır.

Dolunayda yapılmasının çok uygun olduğu bir çalışma önermek istiyorum.

Hemen her kültüre göre bir inanış vardır. Ay dolunay olduğunda kutsal sayılan bir şifa ışığı saçıyor.

Bu enerjiden nasıl faydalanabiliriz. Cam bir sürahiye koyduğunuz suyu bir gece dolunay ışığında bekletirseniz o suya birde şifa veren esmalar, dualar okursanız şifalı suyunuz işte hazır, bu kadar kolay.

Hele birde o cam sürahi yada şişe mavi olursa ekstra bir enerji daha katar ki harika olur.

Okuyabileceğiniz esma: Ya Vedud. Sizde var olan sevgi enerjisini yükseltir. Çevrenizdeki insanların size karşı sevgisini artırır. 20-100 veya 400 adet okunabilir.

Haberin Devamı

Bir diğer esma Ya Rahim esması.

Rahim esması bir şifa kapısıdır. Tüm rahatsızlıklarınız için okuyabileceğiniz gibi küs olduğunuz kişiyi size karşı yumuşatarak aranızda barışma sağlayacak bir enerji frekansı taşır.

Yapabileceğiniz bir olumlama: Evimde çok mutluyum, huzurluyum. Seviyor ve seviliyorum.

Dolunay enerjisi 2 gün öncesi ve 2 gün sonrası ile birlikte en çok dolunayın olduğu gün enerjilerin en yoğun olduğu zamandır. Bu süreçte tüm çalışmalarınızı yapmanızı öneririm.

Son olarak diyet yapmak isteyenler Ayın bu hali uygun enerjilerle kilo vermenizi destekler.

Herkese sonsuz şifalar olsun!

Sevgiler tüüm kalbimden:)

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

instagram.com/nrlblog/