Ekonomi Yeni ‘Zenfone’ ailesi geliyor

Yeni ‘Zenfone’ ailesi geliyor

23.09.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Tayvanlı teknoloji şirketi Asus’un, ZenFone ailesine eklediği yeni üyeler fotoğraf çekme özellikleriyle dikkatleri çekiyor. Asus, giriş ve orta seviyede 8 yeni cep telefonu modelinin lansmanını İtalya’nın başkenti Roma’da yaptı. Yeni serinin sloganı da ‘We Love Photo (Fotoğraf Çekmeyi Seviyoruz).

Yeni ‘Zenfone’ ailesi geliyor

Mobil fotoğrafçılığa yeni bir boyut kazandırması hedeflenen Asus ZenFone 4 ailesinin üyeleri, ZenFone 4 Pro, ZenFone 4, ZenFone 4 Selfie Pro, ZenFone 4 Selfie ve ZenFone 4 Max. Bu ailenin hepsi Türkiye’ye gelmeyecek. Üç yeni üyesi ZenFone Live 5.5, Zenfone 4 Max ve Zenfone 4, ekim ve kasım aylarında Türkiye’de satışa sunulacak.

Haberin Devamı

Asus CEO’su Jerry Shen, ZenFone 4 ailesinin yeni üyeleriyle mobil fotoğrafçılığı başka bir boyuta taşıyacaklarını belirterek, “Çift kamera, anlık fotoğraf paylaşımı ve pek çok üstün teknoloji özelliğiyle fotoğraf deneyimini baştan yaratan ZenFone 4 serisinin yeni ürünleri aynı zamanda tükenmek bilmeyen bataryaları ile de çığır açıyor. Yeni telefonlarımızın insanların fotoğraf ve video çekme ve paylaşma alışkanlıklarını sonsuza dek değiştireceğine eminiz” dedi.

Çift kameralı

Çift kamera özellikli ZenFone 4 ailesinin yeni özelliklerinden biri de Gigabit Connectivity. Yüksek bağlantı hızıyla fotoğraf paylaşımını çok daha hızlı hale getiriyor. ZenFone Live 5.5”, 13 MP ön ve arka kamerasıyla güzel selfie çekilmesine imkan tanıyor. SelfieMaster’la selfielere, videolara ve sosyal medyadan canlı yayınlara gerçek zamanlı güzelleştirme efekti sunuyor. Live 5.5”, güzellik moduyla cilt yumuşatma, yüz özellik dengelemesi gibi özelliklerle ilgi çekiyor. 5.5 inç ekrana sahip ZenFone 4 ise, çift kamera sistemine sahip. 3300mAh lityum polimer pil, 4GB RAM, Adreno 508 GPU ile geldi. ZenFone 4 ile profesyonel kalitede fotoğraflara herkes her an erişebiliyor.

Haberin Devamı

37 güne kadar bekleme süresi

ZenFone 4 Max serisi de, 13 MP ana kameraya ve 120 derece geniş görüş kamerasından oluşan çift arka kamera sistemi ile gün boyu kesintisiz fotoğrafçılık için ideal görülüyor. İki farklı boyutla piyasaya çıkacak olan ZenFone 4 Max, ZC554KL modeliyle 5.5 inç ekran ve 5000 mAh kapasiteli bir bataryayla geliyor. 5.2 inç ekrana sahip ZC520KL modeli ise 4100 mAh bataryasıyla 4G’de 37 güne kadar bekleme süresi sunuyor. İki modeliyle de istenildiğinde diğer akıllı cihazları da şarj edebilecek bir power bank haline gelebilen ZenFone 4 Max, Qualcomm Snapdragon 425 ve 430 mobil platformlarda çalışıyor.