İstanbul Yenikapı'daki Miting Alanına Ulaşım İçin Toplu Taşıma Seferleri Arttırıldı

Yenikapı'daki Miting Alanına Ulaşım İçin Toplu Taşıma Seferleri Arttırıldı

18.05.2018 - 13:56 | Son Güncellenme:

.

Yenikapıdaki Miting Alanına Ulaşım İçin Toplu Taşıma Seferleri Arttırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Yenikapı’da gerçekleşecek olan "Zulme lanet, Kudüs’e destek" mitingine vatandaşların rahat gidebilmesi için toplu taşıma seferleri arttırıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı açıklamada vatandaşları toplu taşıma kullanmaları yönünde uyardı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Yenikapı’da gerçekleştirilecek olan "Zulme lanet, Kudüs’e destek" mitingi için bazı yollar trafiğe kapatıldı. Miting alanına rahat ulaşım sağlanabilmesi ve trafikte sorun yaşanmaması için ise Marmaray, metro, otobüs ile deniz ulaşımı seferleri artırıldı.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi mitinge ulaşım hakkında yaptığı açıklamada, "Kazlıçeşme Metro istasyonundan miting alanına ulaşım için servis otobüsleri konulmuştur. 14:00’ten itibaren alanına vatandaşlarımız bu araçlarla taşınacaktır. Deniz yolu ile mitinge gelecekler doğrudan alana ulaşabilecek ve yine metro ve metrobüs ile mitinge ulaşmak isteyen vatandaşlarımız Yenikapı Metro istasyonundan miting alanına ulaşabilecekler.
Hem trafik yoğunluğu yaşanmaması hem de miting alanına rahatlıkla ulaşılması adına toplu taşıma araçlarının kullanılması gerekmekte ve miting alanlarına özel araçlarıyla ulaşmak isteyen vatandaşların çevre semtlerde bulunan otoparklara araçlarını bırakarak miting alanına ulaşım sağlamaları gerekmektedir" ifadelerine yer verdi.