Ege Yenilmez armada

Yenilmez armada

29.03.2017 - 04:48 | Son Güncellenme:

Fatih Tanfer: Altay tam anlamıyla destan yazıyor. Ancak bunun taçlanması, şampiyon olarak 2.Lig’e çıkmakla olur.

Yenilmez  armada

Altay camiası bunun gerçekleşmesi için bütün gücüyle çalışyor. 19 haftadır yenilmeyen takımda bu desteğe en güzel karşılığı veriyor. Lider Sancaktepe ile puan farkı 4’e düştü. Bu hafta Altay Bay takım. Şampiyonluğu maç maç düşünmek gerekiyor. İnancım odur ki, 37. haftada oynanacak Sancaktepe deplasmanı bu işin finali olacaktır. Sancaktepe’nin fikstürü de çok zorlu. Buda unutulmamalı. Altay hedefe ulaşmak için haftalardır doğru zamanda doğru işler yapıyor. Birde buna müthiş seyircisinin sevgiside eklenince, hedefe adım adım yürüyor.

Bülent Buda: Yani şimdi gelde yanma şu Kocaeli maçında yitirilen 2 puana. Neyse, mis gibi bir hafta sonu sonuçları. Nerdeyse 8 puan kazandılar. Kaptan boş geçmiyor. Rakip ağları dalgalandırmayı sürdürüyor. Yenilgisizlik sürüyor. Aslanlar gibi şavaşıyorlar. Bu savaş ligin bitimine kadar sürecek. Vazgeçmek yok diyeceğim ama gereksiz zaten öyle yapıyorlar. Bu ligin en iyi takımı onlar. Öyle yada böyle, lamı-cimi yok. Bir üst lige çıkacaklar. Gaza getirmiyorlar. İnandığımı dile getiriyorum.

İsmail Özelçinler: Bu Altay’ı takdir etmemek mümkün değil. Adeta küllerinden doğdular. Yeni ve tecrübesiz bir yönetimin takımla birlikte gösterdiği çıkış ve performans, tek kelimeyle mükemmel. Taraftarlar ise takımla birlikte müthiş bir ambians yakaladı. 19 maçtır yenilgi yüzü görmüyorlar. Futbol olarak ortaya koydukları performans, 2.Lig’e göz kırpıyor. Kısacası, Altay her haliyle geleceğe umutla bakıyor.

Mehmet Demirtaş: Görünen o ki bu heyecan dolu yarış son haftalara kadar sürecek. Altay tam anlamıyla Cüneyt Hoca’yla beraber kanatlandı uçuyor. 19 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Altay bir üst ligi fazlasıyla hakediyor. Sıkın dişinizi arkadaşlar zafer sizin olacak.

Yazarlar