Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşar'a Ziyaret

07.12.2017 - 13:53 | Son Güncellenme:

.

Yenimahalle Belediye Başkanı Yaşara Ziyaret

ANKARA (AA) - Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Esnaf Odası Başkanı Mehmet Yiğiner ve yönetim kurulu üyeleri, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar'ı makamında ziyaret etti.

Haberin Devamı

Ziyarette Yiğiner, ilçeye yakışır taksi durakları inşa ederek taksici esnafını sevindiren Yaşar'a teşekkür etti.

Başkan Yaşar'ın kendisinden destek isteyen tüm kurum ve kuruluşlara sahip çıktığını ifade eden Yiğiner, "Taksici esnafımızın daha rahat ve modern koşullarda çalışmasına imkan sağladınız. Ne zaman bir talebimiz olsa belediyemizin kapılarını sonuna kadar açtınız. Yenimahalle'de yapılacak üç taksi durağımız kaldı. Onların da kısa zamanda tamamlanacağını biliyor, destekleriniz ve gayretleriniz için teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Yaşar da taksi duraklarını kamu binası olarak gördüklerini kaydetti.

Taksici esnafın karda, kışta, gece, gündüz demeden daima insanlarla iç içe olduğunun altını çizen Yaşar, şöyle devam etti:

Haberin Devamı

"İşlerinin ne kadar zor olduğunun farkındayım. Biz onların rahat çalışması için uğraştığımız gibi Yenimahalle sakinlerinin de daha iyi hizmet almasını istiyoruz. Bugüne kadar pek çok taksi durağını yeniden inşa ederek sizin ve Yenimahalle halkının hizmetine sunduk. Sadece taksi durakları değil, aslında bakarsanız aile hekimlikleri, anaokulları, okul tadilatları, cami temizlikleri de bizim işimiz değil. Ama bizim işimiz değil demedik. Yenimahalle halkı kazanacak dedik. Yaptık, yapmaya devam edeceğiz."

Ziyarette Yaşar, belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler verdi.