Ankara YENİMAHALLE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

YENİMAHALLE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

27.11.2014 - 09:51 | Son Güncellenme:

.

YENİMAHALLE BELEDİYESİ’NDEN AMATÖR SPOR KULÜPLERİNE DESTEK

Yenimahalle Belediyesi’nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği amatör spor kulüplerine malzeme dağıtım töreni bu sene de Yenimahalle Belediyesi Hasan Doğan Stadı’nda gerçekleşti. Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, 14 amatör spor kulübüne formadan eşofmana, buz torbasından topa kadar gerekli tüm malzemelerin bulunduğu malzeme paketlerini vererek destekte bulundu.
Hasan Doğan Stadı’nda gerçekleşen malzeme yardım törenine Yaşar’ın yanı sıra, Yenimahalle Kaymakamı Mustafa Dündar, Yenimahalle Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Aras, Ankara Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu, Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan, İç Anadolu Belediyeler Birliği Müdürü Salim Çoruk ve amatör spor kulüp başkanları katıldı. Törende konuşma yapan Kandazoğlu, Yaşar’ın he zaman amatör spor kulüplerine destek olduğuna ve verdiği sözleri tuttuğuna değindi.
Kaymakam Dündar, Yenimahalle Belediyesi’nin eğitimde, sporda, sağlıkta, kültürde, her alanda yaptığı çalışmalarla Yenimahalle’yi daha yaşanılır bir ilçe yaptığını belirterek, “Yenimahalle bir çocuktur ve çocuklar babalarından çok memnun” diyerek Başkan Yaşar’ı hizmetlerinden dolayı tebrik etti.
Göreve geldiği 2009 yılında Yenimahalle’nin farklı bir ilçe olmasını hedefleyerek yola çıktıklarını belirten Yaşar, “Yenimahalle’de hep çözüm odaklı çalıştık. Sorunları tek tek ele alarak sorunsuz, yaşanılır bir ilçe için birlik ve uyum içerisinde her alanda güzel çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Eğitimden sağlığa, kültürden spora her alana yaptığımız hizmetlerle Yenimahalle’yi en düzenli, en sosyal, en yeşil, en temiz, en sorunsuz ilçe haline getirdik” dedi.
KAPALI SPOR SALONU MÜJDESİ
Yenimahalle Belediyesi olarak amatör spora ve sporculara her zaman destek olduklarını, hizmete sundukları spor kompleksleriyle sporcuların antrenmanlarını daha sağlıklı koşullarda yapmalarını sağladıklarını ifade eden Yaşar, “14 amatör takıma malzemelerini teslim ettik. İçinde her türlü imkanı barındıracak bir kapalı spor salonunu da bu dönem içerisinde ilçemize kazandıracağız. Gençlerimizin spor yapmalarını sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için yoğun çaba gösteriyoruz” dedi.
Bu yıl dağıtılan malzemelerin amatör spor kulüplerinin istekleri doğrultusunda takımın renklerine uygun olarak tasarlandığını söyleyen Yaşar, sporculardan bu sene daha güzel maçlar çıkararak profesyonel lige adım atmalarını temenni etti.