Ankara YENİMAHALLE’DE KURBAN BAYRAMI COŞKUSU

YENİMAHALLE’DE KURBAN BAYRAMI COŞKUSU

27.09.2015 - 10:53 | Son Güncellenme:

.

YENİMAHALLE’DE KURBAN BAYRAMI COŞKUSU

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Kurban Bayramı’nın 3’üncü günü Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç ile birlikte Yenimahalle’yi karış karış gezerek vatandaşın bayramını kutladı.
Sabah saatlerinde başlayan bayram ziyaretinde, Başkan Yaşar ve Koç’a, Yenimahalle Belediye Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu, CHP Yenimahalle İlçe yöneticileri ve meclis üyeleri de eşlik etti.
ESNAFA BAYRAM ÇİKOLATASI, ÇOCUKLARA OYUNCAK
Yenimahalle, Şentepe, Demetevler, Batıkent, Gazi, Beştepe ve Varlık Mahallesi’ni sokak sokak gezerek halkı selamlayan ikili, taksi duraklarına, kahvehanelere, polis karakollarına ve CHP Yenimahalle İlçe Başkanlığı Batıkent Temsilciliği’ne de uğrayarak bayram çikolatası hediye etti.
Çocukları da unutmayan Başkan Yaşar, miniklerin de bayramını kutlayarak, oyuncak dağıttı. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklar, oyuncakları büyük bir sevinçle alarak Yaşar’a sarıldılar.
BALKONLARDAN YAŞAR’A SEVGİ SELİ
Gittiği her yerde büyük bir sevgi seliyle karşılanan Yaşar, sadece sokakta tokalaşarak bayramını kutladığı vatandaşın değil evlerinin balkonlarında oturan Yenimahallelilerin de ilgi odağı oldu. Türk Bayrağı ile donatılan balkonlarına çıkan vatandaşlar, Başkan Yaşar’ı alkışlayarak, el salladılar.
“VATANDAŞA EN İYİ HİZMETİ VEREBİLMEK İÇİN BURADAYIZ”
Bayramlaşmanın sonunda ’belediye olarak vatandaşa en iyi hizmeti verebilmek için buradayız’ diyen Başkan Yaşar, “Vatandaşa hizmet etmek bizim görevimiz. Her zaman olduğu gibi bu bayramı da onlar huzurlu bir şekilde geçirsin diye çalıştık. Başarılı da olduk. Tüm Müslüman aleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum, ülkemize bir an önce barış ve huzurun gelmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.