Adana Adanalılar İstanbul'a Çıkarma Yaptı

Adanalılar İstanbul'a Çıkarma Yaptı

18.10.2019 - 01:41 | Son Güncellenme:

Adanalılar İstanbul’a çıkarma yaptı

Adanalılar İstanbula Çıkarma Yaptı

Malik GÖDELİNER/ADANA, (DHA)- İSTANBUL’da düzenlenen PROMEXPO Kurumsal Hediye ve Promosyon Ürünleri Fuarı, Adanalı firmaların akınına uğradı.
CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen açılışa İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Üyesi Servet Samsama, Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği (PROMOTURK) Başkanı Dr. Abdullah Gürz ve promosyon sektörünün önde gelen isimleri katıldı. Yerli ve yabancı 200 üretici ve ithalatçı firmanın ürünlerini sergilediği fuara ayrıca, 49 ülkeden 20 binin üzerinde sektör temsilcisi katılım gösterdi. Adanalıların adeta çıkarma yaptığı fuarda organize ajanda, kalem, powerbank, termos ve yeni teknolojik ürünler ile 2020 model promosyon ve kişiye özel hediyelik ürünler görücüye çıktı.

KALİTEDE ÇİN’İ GERİDE BIRAKTIK
Fuar açılışında bir konuşma yapan Promosyon Ürünleri İmalatçıları ve Satıcıları Derneği Başkanı Dr. Abdullah Gürz, promosyon sektörünün kalite açısından Çin’i geride bıraktığını söyledi. Gürz, “Avrupa’da bile birçok ülkeden daha kaliteli üretim yapmaktayız. Bu nedenle ihracat odaklı çalışmalar yapılıyor. 20 milyar liralık pazarımızı bu sayede 100 milyar liralık bir büyüklüğe ulaştırmayı hedefliyoruz. Bunun için sektör olarak hepimize büyük görevler düşmektedir” dedi.

FOTOĞRAFLI