Ankara Başkan Sözen'i duygulandıran hediye

Başkan Sözen'i duygulandıran hediye

06.12.2019 - 16:12 | Son Güncellenme:

Başkan Sözen'i duygulandıran hediye

Başkan Sözeni duygulandıran hediye

 

ANTALYA, (DHA) - MANAVGAT'ta ilkokulu 2'nci sınıf öğrencisi Nehir Çelik, bin adet fotoğrafı birleştirerek oluşturduğu Atatürk portresini Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e hediye etti.

Manavgat'ta özel bir ilkokulda eğitim alan Nehir Çelik, yaklaşık 6 ayda bin fotoğrafı birleştirerek oluşturduğu Atatürk portresini Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e hediye etti. Ailesiyle Başkan Sözen'i ziyaret eden Nehir Çelik'i ağırlayan Başkan Şükrü Sözen, kendisine hediye edilen Atatürk portresini görünce oldukça duygulandı.

Başkan Şükrü Sözen, el emeği eseri, makamına yerleştirdi. Portreyi 6 ayda tamamlandığını belirten Nehir Çelik, resim çalışmalarına Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ile devam edeceğini belirtti. Nehir Çelik ve ailesiyle hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Sözen, geleceğin, umudun ve aydınlık dolu yarınlara ulaşmanın Cumhuriyet ve Mustafa Kemal Atatürk'ün kazanımlarına sahip çıkılmasıyla olacağını ifade etti.

Başkan Şükrü Sözen, “Nehir kızımızdan böylesine anlamlı bir hediye almak beni oldukça duygulandırdı ve gururlandırdı. Ailemize de ayrıca teşekkür ediyorum. Cumhuriyet ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevgisi ile yetişen bir nesil, ülkemizin kazanımlarına sahip çıkmaya devam edecektir. Bu vesile ile öğrencimize teşekkür ediyorum, bütün çocuklarımıza Atatürk ışığında aydınlık dolu yarınlar diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI