Antalya Çocuklar hayvan barınağını gezdi

Çocuklar hayvan barınağını gezdi

14.11.2019 - 15:36 | Son Güncellenme:

Çocuklar hayvan barınağını gezdi

Çocuklar hayvan barınağını gezdi

 

ANTALYA, (DHA) - KONYAALTI Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, Antalya'nın farklı bölgelerinden okulları misafir ederek, çocuklara küçük yaşta hayvan sevgisi kazandırıyor.
Konyaaltı Belediyesi Sokak Hayvanları Sağlık ve Rehabilitasyon Merkezi, okulların yoğun ilgisini görüyor. Antalya'nın farklı ilçelerinden okullar merkezi gezerek, gün boyu keyifli zaman geçiriyor. Faruk Tugay İlkokulu öğrencileri de görevli veterinerler eşliğinde gruplar halinde barınağı gezerek, kedi ve köpeklerin yaşam alanlarını inceledi. 2019 yılının ilk 10 aylık döneminde merkezi 22 okuldan yaklaşık bin 600 öğrenci ziyaret etti.
KEDİ VE KÖPEK SAHİPLENEBİLİRSİNİZ
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Türkiye'nin en iyi sokak hayvanları sağlık ve rehabilitasyon merkezlerinden birine sahip olduklarını söyledi. Başkan Esen, "Merkezimiz öğrenciler ve vatandaşlarımız tarafından yoğun ilgi görüyor. Ziyaretlerde öğrencilerimize sokak hayvanlarının yaşam alanları gezdiriliyor ve merkeze tedavi amaçlı gelen hayvanların nasıl bir süreçten geçtiği öğretiliyor. Bu ziyaretleri önemsiyoruz. Çocuklarımıza hayvan sevgisini küçük yaşlardan itibaren kazandırmalıyız. Barınağımızı herkes ziyaret ederek, kedi ve köpek sahiplenebilir" dedi.

FOTOĞRAFLI