Antalya Dünya sanatçıları Kaleiçi'nde

Dünya sanatçıları Kaleiçi'nde

17.11.2019 - 16:03 | Son Güncellenme:

Dünya sanatçıları Kaleiçi'nde

Dünya sanatçıları Kaleiçinde

 

Yusuf DEMİR/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da Salih Yön Sanat Galerisi'nin organizasyonunda bu yıl 4'üncüsü düzenlenen 'Uluslararası Resim Kampı ve Sanat Kolonisi' etkinliği sona erdi. Üretilen eserler Antalyalı sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ATSO) Kaleiçi semtindeki ATSO Evi'nde gerçekleşen 'Uluslararası Resim Kampı ve Sanat Kolonisi'ne, ressamlar Andrijana Macıev, Ayfer Altuntaş, Büşra Nur Aslan, Çiğdem Çallı, Feridun Işıman, Hasan Mutlu, Jahan Hanova, Mahmoud Ashkananı, Mahmut Dündar, Mehmet Akkaya, Orhan Cebrailoğlu, Özden Özdemir Yıldırım, Salih Yön, Şekip Oğuz, Yaşar Çallı katıldı.

Ressam Salih Yön'ün küratörlüğünü üstlendiği, Antalya Büyükşehir Belediyesi, ATSO, Antalya Tanıtım Vakfı ve bazı turizm firmalarının da destek verdiği uluslararası sanat etkinliği süresince farklı konularda resimler üretildi, bahçede de workshop çalışmaları yapıldı.

Sanat etkinliğinin son günü üretilen yağlıboya çalışması resimler ATSO Evi'nde sergilendi. ATSO yetkilileri ile küratör Salih Yön, katılımcı ressamlara '4'üncü Uluslararası Resim Kampı ve Sanat Kolonisi'ne katkılarından dolayı teşekkür plaketi sundu.

FOTOĞRAFLI