Korkuteli AK Parti'li Kandemir Korkuteli'de

AK Parti'li Kandemir Korkuteli'de

23.01.2020 - 15:03 | Son Güncellenme:

AK Parti'li Kandemir Korkuteli'de

AK Partili Kandemir Korkutelide

 

Adem DURMAZ/KORKUTELİ, (DHA)- AK PARTİ Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, Korkuteli ilçesini ziyaret ederek, parti teşkilatının toplantısına katıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, parti binası önünde davul ve zurna eşliğinde karşılandı. Kandemir'e AK Parti Kadın Kolları Başkanı Tülay Yıldız tarafından buket takdim edildi. Kandemir ve beraberindeki AK Parti heyeti daha sonra ilçe binasına geçti. Genel Başkan Yardımcısı Kandemir'e AK Parti Akdeniz Bölge Koordinatörü Abdulkadir Özel, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, İbrahim Aydın, Atay Uslu ve Kemal Çelik ile İl Başkanı İbrahim Ethem Taş, Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı Menderes Türel ve diğer yetkililer eşlik etti.
AK Parti İlçe Başkanı Kemal Sancaktar'ın selamlama konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş konuştu. Taş, "Bugün teşkilatlarla buluşmaya devam ediyoruz. Bugün Korkuteli'nde şunu anladım, enerjimizi sizlerden alıyoruz. En önemlisi dinamik teşkilatlar. Biz teşkilatların ne kadar önemli olduğunu 18 yıllık süreçte gördük ve hep birlikte yaşadık. Korkuteli'de 24 Haziran seçimlerinde yüzde 50'nin üzerinde bir destekle partimize ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'a çok güçlü bir destek geldi. Ardından 31 Mart seçimlerden burada 3 aday çıkmasına rağmen partimizden bir arkadaşımız bir başka partiye geçip, aday olmasına rağmen, siz mahalle başkanlarımız, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarımız, teşkilatlarımız, meclis üyelerimiz, sahadaki dik duruşunuz, çalışmalarınız gayretinizle Cumhur İttifakı'nın bayrağını indirmedi" dedi.
Toplantı daha sonra basına kapalı devam etti.

FOTOĞRAFLI