Manavgat Manavgatlı ve Letonyalı iş insanları buluşacak

Manavgatlı ve Letonyalı iş insanları buluşacak

18.11.2019 - 16:06 | Son Güncellenme:

Manavgatlı ve Letonyalı iş insanları buluşacak

Manavgatlı ve Letonyalı iş insanları buluşacak

 

Mithat ABAKAN/MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından Manavgatlı ve Letonyalı iş insanlarını buluşturmak amacıyla Manavgat- Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmeleri düzenlenecek.

MATSO üyelerinin dış pazarlara açılmasını sağlamak ve ihracat potansiyelini arttırmak amacıyla, 21 Kasım Perşembe günü saat 14.00'te Manavgat'taki bir otelde düzenlenecek Manavgat- Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmeleri, Manavgat ve Letonyalı iş insanlarını buluşturacak. Program kapsamında Letonyalı heyet teknik inceleme gezilerinde de bulunacak. Manavgat- Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmelerine Letonya Türkiye Büyükelçisi Peteris Karlis Elferts, Letonya Fahri Konsolosu Nurkan Şaşmaz, Letonya Ticaret ve Sanayi Odaları (LCCI), Letonya Otelciler ve Restorancılar Birliği, Letonyalı seyahat Acenteleri Birliği temsilcileri ve üyeleri de yer alacak.

MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Manavgat ile Letonya arasındaki ticaret hacmini geliştirmek, MATSO üyelerinin dış pazarlara açılmasını sağlamak ve uluslararası işbirliği olanakları sunmak amacıyla Manavgat Letonya İş Forumu ve ikili iş görüşmelerini düzenlediklerini söyledi. Şubat ayında MATSO olarak Letonya'yı ziyaret edip, ikili iş görüşmeleri ve iş gezisi gerçekleştirdiklerini hatırlatan Şükrü Arslan, "Ziyaretimiz son derece olumlu bir havada geçmişti. Türkiye- Letonya arasındaki tarihi dostluğun da pekiştirilmesi adına Letonya ve Manavgat ilişkilerinde başlayan bu güzel sürecin devamında biz de Letonyalı dostlarımızı şehrimizde ağırlayacağız. İki ülke arasındaki dostluk, Letonya- Manavgat ilişkilerini de kapsayarak güçlü bir şekilde devam edecektir" dedi.

MATSO olarak kentin ihracat oranını artırmak amacıyla birçok çalışmaya imza attıklarını vurgulayan Arslan, çalışmalardan birinin de Manavgat ve Letonyalı iş insanlarını buluşturmak olduğunu kaydetti. MATSO Başkan Yardımcısı Şükrü Arslan, Titreyengöl'de gerçekleştirilecek programa MATSO üyelerinin yanı sıra Manavgat iş dünyasını da davet etti.

FOTOĞRAFLI

Yazarlar