Burdur Bucak'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Bucak'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

18.10.2019 - 01:40 | Son Güncellenme:

Bucak'ta Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı

Bucakta Köylere Hizmet Götürme Birliği Toplantısı Yapıldı

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BUCAK Köylere Hizmet Götürme Birliği ikinci olağan meclis toplantısı ile 19 Ekim Muhtarlar Günü kutlaması yapıldı.
Köylere Hizmet Götürme Birliği ikinci olağan meclis toplantısına Birlik Başkanı Kaymakam Erol Tanrıkulu, Emniyet Müdürü Mustafa Erdener Bede, Özel İdare Müdürü Ferruh Kanık, resmi kurumların amir ve müdürleri, İl Genel Meclisi üyeleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan programda konuşan Kaymakam Erol Tanrıkulu, Suriye'nin kuzeyinde yürütülen Barış Pınarı Harekatı'nda desteklediklerini ve görev yapan askerlere başarılar dilediklerini söyledi. Kaymakam Erol Tanrıkulu, "Mahalli idare birimleri olarak belediye var, özel idaresi var ve köy muhtarlıklarımız var. Muhtarlarımız bir kaymakam, belediye başkanı gibi toplumun her kesimini seçimlerde oy versin vermesin herkesi kucaklayarak, herkesi dinleyerek adil olarak görevini yapması gerekmekte. Ayrıca devletin üst makamlarıyla irtibata geçerek köy ihtiyaçlarını üst makamlara iletmelidir. Toplumun sosyal devlet olmasından dolayı eğildiği ve eğilmesi gereken toplum kesimlerine de onları kollamak, kucaklamak ve çözüm yollarının aranmasında gayret göstermek son derece önemlidir. 19 Ekim Muhtarlar Günü'nü kutluyorum" dedi.
Kaymakamı Erol Tanrıkulu'nun konuşmasının ardından tüm muhtarlar adına Köylere Hizmet Götürme Birliği encümeni Karapınar Muhtarı Ali Özbek, Kaymakam Erol Tanrıkulu'na plaket verdi.

FOTOĞRAFLI