Diyarbakır Bağlar Belediyespor Bal'a Hazır

Bağlar Belediyespor Bal'a Hazır

16.09.2019 - 14:33 | Son Güncellenme:

Bağlar Belediyespor BAL'a hazır

Bağlar Belediyespor Bala Hazır

Elif FİLİZ/ DİYARBAKIR, (DHA)- BÖLGESEL Amatör Futbol Ligi’nin 2019-2020 sezonu Bağlar Belediyespor - Bismil 21 Sportif Faaliyetler'in karşılaşmasıyla başlayacak.

Son hazırlık maçında Siverek Belediyespor ile 2-2 beraber kalan Bağlar Belediyespor, hazırlık dönemini tamamlayarak Bismil 21 Sportif Faaliyetler ile deplasmanda yapacağı maçı beklemeye başladı. BAL Ligi'nin 1'nci Grubu'nun Diyarbakır temsilcileri Bağlar Belediyespor ve Bismil 21 Sportif Faaliyetler, 1'inci Grup’ta mücadele edecek. Her iki takım ilk hafta maçında 22 Eylül Pazar günü saat 14.00’te Bismil İlçe Stadı’nda oynanacak. Geçen sezonki kadrosunun önemli ölçüde koruyarak 8 transfer ile takviye eden Bağlar Belediyespor, hazırlık sürecini tamamlayarak ilk hafta maçını düşünmeye başladı.
PROFESYONEL LİG ÖZLEMİ ÇEKEN TAKIMLARIN BULUŞTUĞU GRUP BAL
1. Grup’ta şampiyonluk için, Doğu ve Güneydoğu takımlarından oluşan grupta, yıllardır profesyonel lig özlemi çeken takımların olması dikkat çekerken önemli bütçelere sahip olan maddi açıdan güçlü takımlar yaptıkları transferlerle camialarına umut vermiş durumda.
FOTOĞRAFLI