Diyarbakır Beyoğlu'dan Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosu'na Ziyaret

Beyoğlu'dan Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosu'na Ziyaret

22.10.2019 - 07:17 | Son Güncellenme:

Beyoğlu'dan Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosu'na ziyaret

Beyoğludan Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosuna Ziyaret

DİYARBAKIR,(DHA)- BAĞLAR Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilciliği'ne atanan Büyükelçi İbrahim Yağlı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Bir süre önce Diyarbakır'da kurulan Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosu'nu ziyaret eden Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin, temsilci Büyükelçi İbrahim Yağlı'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Başkan Beyoğlu, Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosu'nun Diyarbakır'da açılması kentin gelişmesine önemli katkılar sağlayacağını söyledi. Başkan Beyoğlu, "Diyarbakır’ımızın ve bölgemizin gelişmesine, kalkınmasına büyük önem veren Sayın Cumhurbaşkanımıza böyle bir hizmeti kazandırdıkları için çok teşekkür ediyoruz. Dışişleri Bakanlığı İrtibat Bürosu, inşallah bölgemizin hem iktisadi hem de dış dünya ile olan iletişiminde çok önemli bir misyonu yerine getirecek. Biz de bu önemli göreve atanan Sayın İbrahim Yağlı’ya hayırlı olsun temennisinde bulunmak ve desteğimizi ifade etmek üzere ziyarette bulunduk” dedi.

Dışişleri Bakanlığı Diyarbakır Temsilcisi Büyükelçi İbrahim Mete Yağlı, ziyareti nedeniyle Başkan Beyoğlu’na teşekkürlerini illeti.

FOTOĞRAFLI