Düzce KÜLTÜR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SANAT İÇİN ARA VERDİ

KÜLTÜR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SANAT İÇİN ARA VERDİ

12.05.2015 - 12:55 | Son Güncellenme:

.

KÜLTÜR KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ SANAT İÇİN ARA VERDİ

Düzce Kültür Koleji’nin Sanat Gecesi büyük beğeni topladı.
Düzce Kültür Koleji “Sanat için ara ver” sloganı ile sanat gecesi düzenledi. Sanat gecesi okul öğrencileri tarafından hazırlanan fotoğraf ve resim sergisinin açılışı ile başladı.
Düzce Kültür Koleji ve Dershanesi kurucusu Hasan Aktürk, Eğitim Kurumu Müdürü Birol Güney, veliler, öğretmen ve öğrencilerin katıldığı program ile unutulmaz bir gece yaşandı. Davetliler, öğrencilerin oluşturduğu gitar, keman, piyano, bateri grubu ve koro ile keyifli dakikalar geçirdi.
Klasik müziğin devleri Bach, Mozart ve Beethoven’ın ezgileriyle izleyenlere unutulmaz bir akşam yaşatıldı. Öğrencilerin performansları büyük bir beğeni ve alkış topladı.
Ersin Turhal yönetimindeki Gitar grubu Dokuzuncu senfoni, Gülnihal, Karga ile Tilki, Arkadaşım Eşek, Dağılmak istiyorum ve Hayat Bayram olsa şarkılarını çaldılar.
Müzik Öğretmeni Başak Beşer yönetimindeki okul korusu Olmaz Olsun, Senden Daha Güzel, Bana Bir Masal Anlat Baba, Hele Bir Gel, Bak Bir Varmış Bir Yokmuş ve Rengarenk şarkıları ile davetlilere muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren çocuklar, izleyenlerden bol bol alkış aldı. Gecenin finalini yapan okul orkestrası ile çocuklar dans ederek eğlendi.
Sanat dolu gece Eğitim Kurumu Müdürü Birol Güney’in etkinliği düzenleyen öğretmenleri tebrik ederek çiçek takdimi ile sona erdi.