Eskişehir Hamamyolu'nda 'Çay' Referandumu Başladı

Hamamyolu'nda 'Çay' Referandumu Başladı

12.09.2019 - 18:14 | Son Güncellenme:

Hamamyolu'nda 'Çay' referandumu başladı

Hamamyolunda Çay Referandumu Başladı

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Odunpazarı Belediyesi'nin, Hamamyolu Caddesi üzerinde kendi işlettiği kafelerdeki çay fiyatlarıyla ilgili yaptığı referandum başladı.
Bir hafta sürecek olan referanduma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Referandum sonrasında vatandaşların vereceği karara göre çaya zam yapılıp yapılmayacağı belli olacak. Odunpazarı Belediyesi tarafından daha önce duyurusu yapılan Hamamyolu'ndaki çay referandumu başladı. Referandum için Çocuk Kafe'nin önüne ve Hamamyolu Caddesi'nin girişine 'şeffaf' seçim sandıkları kuruldu.
Odunpazarı Belediyesi'nin bu uygulamasından oldukça memnun oldukları söyleyen vatandaşlar, kararı vatandaşa bırakan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'a teşekkür etti. Kendilerine sunulan referandum kağıtlarını dolduran vatandaşlar, daha sonra da bu kağıtları sandıklara attı. 1 hafta sürecek olan referandum sonucunda, vatandaşlar Hamamyolu'nda ve Odunpazarı Belediyesi'nin işletmesinde olan kafelerde çay fiyatlarına zam yapılıp yapılmayacağına karar verecek.