Eskişehir Vali Çakacak, Öğrencileri Kabul Etti

Vali Çakacak, Öğrencileri Kabul Etti

16.09.2019 - 21:18 | Son Güncellenme:

Vali Çakacak, öğrencileri kabul etti

Vali Çakacak, Öğrencileri Kabul Etti

ESKİŞEHİR,(DHA)- ESKİŞEHİR Valisi Özdemir Çakacak, 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında, İl Milli Eğitim Müdürü Hakan Cırıt, Odunpazarı İlçesi Gülay Kanatlı Ortaokulu Okul Müdürü Nihat Demir, Gülay Kanatlı Ortaokulu Türkçe Öğretmeni Esma Karadavut Namruk, 8. sınıf öğrencileri Esila Çetin ve Hamza Aktaş’ı makamında kabul etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Çakacak, “Geleceğimizin teminatı sevgili öğrencilerimizin, okullarında aldıkları eğitim ve bilgi ışığında ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesinin üzerine çıkaracaklarına inanıyoruz. Ülkemizin ekonomik, bilimsel, kültürel, sportif ve sosyal alanlarda dünyada adından söz ettirmesi öğrencilerimizin, onları yetiştiren öğretmenlerimizin ve anne babalarımızın sayesinde olacaktır.” dedi.

Vali Çakacak, “Ülkemizin geleceği olan çocuklarımız, okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine; öğretmenlerimiz öğrencilerine kavuşmanın mutluluk ve heyecanı içinde iken velilerimiz, çocuklarının okula başlamasının gurur ve coşkusunu yaşamaktadırlar. Biliyoruz ki; milletimizi ve ülkemizi geleceğe güvenle taşımak, müreffeh milletler arasında yer almasını sağlamak için birinci şart eğitimdir. Bu anlamda yavrularımızın en güzel şekilde yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir” şeklinde konuştu. 16 - 22 Eylül 2019 tarihleri arasında kutlayacak olan İlköğretim Haftası’nın ve 2019 - 2020 Eğitim Öğretim Yılı’nın ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunan Vali Çakacak, öğretmenlerimize, öğrencilerimize, idarecilerimize ve velilerimize yeni öğretim yılında başarılar diledi. Vali Çakacak, kitap okumanın önemine dikkat çekerek, öğrencilerden gelecek adına kendilerini geliştirmelerini istedi. Vali Çakacak, ziyaret sonunda öğrencilere günün anısına çeşitli hediyeler verdi.