Niğde Vali Şimşek İşçilerle Patates Hasadı Yaptı

Vali Şimşek İşçilerle Patates Hasadı Yaptı

04.10.2019 - 13:18 | Son Güncellenme:

Vali Şimşek işçilerle patates hasadı yaptı

Vali Şimşek İşçilerle Patates Hasadı Yaptı

Andaç ARSLANPAY/ÇİFTLİK,(Niğde),(DHA)- NİĞDE Valisi Yılmaz Şimşek, Çiftlik İlçesini ziyaret ederek, patates hasadı yapan işçilere yardım etti.

Çiftlik ilçesini ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek bir dizi ziyaret ve etkinliklere katıldı. İlçe Kaymakamı Adnan Doğan'ı makamında ziyaret eden Şimşek ilçenin genel durumu hakkına bilgi alarak kaymakamlık binası içerisinde hizmet veren kamu kurumları ile Çiftlik Adliyesi'ni inceledi.

Vali Şimşek daha sonra Çiftlik Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları, 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ve Toplum Sağlığı Merkezi'ni ziyaret etti. Çiftlik Çok Programlı Anadolu Lisesi'ne giden Vali Şimşek ve beraberindeki protokol üyeleri Tasarım-Beceri ve Resim atölyesi öğrencileri tarafından yapılan ürünlerin sergisinin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Yılmaz Şimşek ayrıca ilçesinde patates hasadı yapan işçilerle buluştu. Patates tarlasında yapılan hasada katılan Vali Yılmaz Şimşek, çiftçilerle uzun süre sohbet ederken onlara hasatta da yardım etti. Şimşek hasadın bereketli geçmesi temennisinde bulunarak ilçeden ayrıldı.

FOTOĞRAFLI