Konut Yerli ve yabancı sermayeli şirketlerin tercihi Koza Plaza

Yerli ve yabancı sermayeli şirketlerin tercihi Koza Plaza

08.04.2011 - 18:34 | Son Güncellenme:

Türk inşaat sektörünün en köklü şirketlerinden Garanti Koza’nın, 2006 yılında 102 milyon dolarlık yatırımla inşaa ettiği Koza Plaza, tekstilden sağlığa, inşaattan lojistiğe, bilişimden gıdaya, pazarlamadan mühendisliğe ulusal ve uluslararası kuruluşların genel merkezleri tarafından tercih ediliyor.

Yerli ve yabancı sermayeli şirketlerin tercihi Koza Plaza

Yerli ve yabancı sermayeli şirketlerin tercihi Koza Plaza
Türkiye’nin batıya açılan Tem yolu üzerinde bulunan Koza Plaza, 125 bin m2 lik toplam inşaat alanı, 44 bin m2 lik otopark alanı, 3 katlı AVM’si ile hizmet veriyor. Yüzde 70 doluluk oranına sahip olan Koza Plaza’da toplam 261 adet ofis ve AVM bölümde 30 dükkan bulunuyor. Bugün yaklaşık 4 bin kişinin çalıştığı Koza Plaza’ya, ziyaretçi olarak günlük ortalama 800 kişi geliyor.

Haberin Devamı

Tem otoyoluna girişi olan tek plaza olma özelliğine sahip Koza Plaza, ulusal ve uluslarararası bir çok kuruluşun genel merkezine ev sahipliği yapıyor. Koza Plaza malikleri, hedeflerini ve yeni projelerini, Koza Plaza’nın sunduğu imkanlar, sağladığı gelişmiş altyapı ile büyütüyor.

Bölgenin ilk ve tek A sınıfı plazası olan Koza Plaza, özellikle, tekstil, medikal, dış ticaret ve inşaat alanında faaliyet gösteren yabancı sermayeli şirketler tarafından tercih ediliyor. Her biri 165 m yükseklikte 44 katlı 2 bloktan oluşan Koza Plaza, her türlü teknik donanıma sahip. VRV sistemi ile klimatize edilen ofisleri, yüksek enerji tasarrufu, bağımsız havalandırma sistemi, fiber optik ağı, tüm sosyal donatıları ile yöneticilerin ve çalışanların ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Haberin Devamı

Koza Plaza’dan, toplantı salonu hizmeti

İş hayatının en önemli parçalarından biri olan toplantılar için Koza Plaza, toplantı salonları ile de hizmet veriyor. Düzenlediği eğitim ve toplantılarla, plaza sakinlerine katma değer oluşturmayı amaçlayan Koza Plaza Yönetimi, her biri 48 m2 olan 20 kişilik 3 adet toplantı salonuyla hizmet veriyor. İstenildiği taktirde toplantı salonları birleştirilerek 60 kişilik konferans düzeneğine sahip olunabiliyor.

Görüntü, seslendirme, havalandırma, aydınlatma dökümantasyon gibi teknik olanaklar sunan Koza Plaza, yemekli kokteyller için kaliteli ikram seçenekleri de sunuyor.

Koza Plaza toplantı salonları ile sadece Koza Plaza’da yer alan şirketlere değil, merkezi farklı bölgelerde bulunan şirketlere de hizmet veriyor.