Gündem Yeşil Deniz dizisinin 57. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Yeşil Deniz dizisinin 57. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

20.01.2016 - 11:04 | Son Güncellenme:

Yeşil Deniz dizisinde kahkaha devam ediyor. TRT'nin eğlencesi bol dizisi Yeşil Deniz'in bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Yeşil Deniz 57. bölümden detaylar..

Yeşil Deniz dizisinin 57. bölüm fragmanı yayınlandı-İzle

Yeşil Deniz dizisi izleyenlerine heyecanlı bir bölümle geldi. TRT'nin sevilerek izlenen dizisi Yeşil Deniz'in dün akşam yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Yeşil Deniz 56. son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

Yeşil Deniz 57. Bölüm Fragmanı

Yeşil Deniz 56. Bölüm

56.Bölüm Özet

YEŞİL DENİZ 56. BÖLÜM TIKLA İZLE

Sadıçlar Hafize’nin ameliyatı için gerekli parayı bulabilecek mi? Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz bu hafta 56. bölümüyle ekrana geliyor. Seyirciye Pazartesi sendromunu unutturan dizide bu hafta sadıçlar Hafize’nin ameliyat parasını bulabilmek için canla başla çalışıyor. Piyangonun asıl sahibinin Rafet olmadığını öğrenmek sadıçları yeniden zor bir durumun içine atmıştır. Hafize’nin ameliyat işine kendini iyiden iyiye kaptırması bizimkileri ameliyat parasını bulmaya mecbur bırakır. Diğer yandan Semih ise bileti almak için Kavaklıtepe’ye gittiğinde onu bir sürpriz bekler. Bileti kim ve neden almıştır? Pala Dayı’nın istediği 30 milyarı götüremeyeceğini anlayan Bahri ise sevdikleriyle vedalaşır ve kendini feda etmeye karar verir. Ancak her şeyden geçip Pala Dayı’nın karşısına geldiğinde onu da bir sürpriz bekleyecektir. Gonca, annesinin evden ayırıldığını öğrenecek midir? Hafize’yi yeniden görebileceği ameliyat serüveninde neler bekleyecektir? Milyarlardan olan Semih son çare olarak İsmail’den yardım isterken Süleman’ın Üsen’e oyandığı oyun nasıl bir bir gelişmeyle nihayete erecektir? Yeşil Deniz yeni bölümüyle bu Pazartesi 19:55’te TRT1’de.

Haberin Devamı