Gündem Yeşil Deniz 75. bölüm sezon finalinde ayrılık ve hüzün var-İzle

Yeşil Deniz 75. bölüm sezon finalinde ayrılık ve hüzün var-İzle

28.05.2016 - 14:01 | Son Güncellenme:

Yeşil Deniz dizisi sezon finali yapmaya hazırlanıyor. TRT'nin sezon boyunca sevilerek izlenen dizisi Yeşil Deniz'in bu hafta yayınlanacak 75. bölümünde bomba gibi bir sezon finali seyirciyi bekliyor. İşte Yeşil Deniz dizisi 75. bölümden fragman ve detaylar..

Yeşil Deniz 75. bölüm sezon finalinde ayrılık ve hüzün var-İzle

Yeşil Deniz dizisi bomba bir sezon finaliyle izleyicilerine kısa süreliğine veda etmeye hazırlanıyor. TRT 1 ekranlarının beğenilerek takip edilen Ege dizisi Yeşil Deniz'in bu hafta yayınlanacak 75. bölümünde neler olacak? İşte Yeşil Deniz 74. bölümden detaylar..

Haberin Devamı

75.Bölüm Özet

Yeşil Deniz’in sezon finalinde ayrılık ve hüzün var.

Mütevazı hikâyesine rağmen aldığı reytinglerle göz dolduran ve 3. sezonu şimdiden onaylanan Yeşil Deniz bu hafta sezon finaliyle ekrana geliyor. Bütün bir yıl boyunca seyirciyi kimi zaman güldüren kimi zaman hüzünlendiren Yeşil Deniz, yeni sezonunda yine en sıcak ve en samimi duyguların adresi olacağa benziyor. Bu hafta yayınlanacak 75. bölümüyle sezon arası verecek dizide yine bomba gibi bir sezon finali seyirciyi bekliyor. İsmail’in kasabayı terk etme fikrini sadıçlar pek de hoş karşılamamıştır. Süleman ise İsmail’i gitmesi, yeni şeyler yaşaması için cesaretlendirir. Bu arada Süleman’ın da vakit kaybetmeden İzmir’e muayene olmaya gitmesi gerekmektedir. Sadıçlarına ve evdekilere ayrı ayrı yalanlar söyleyerek Fikri’yle birlikte İzmir’e gider. Paraları Semih’e kaptırmamak için Safiye’yi sürekli oyalayan kız biraderler artık bir karar vermek zorundadır. İsmail’in yakınlarıyla ayrı ayrı vedalaşması ise Yeşilova’yı adeta hüzne boğacaktır. Ersin abisinin gitmesine nasıl bir tepki verecektir? Sadıçlar İsmail’i nasıl uğurlayacaktır? Süleman’ın burun kanamalarının sebebi bu kez İzmir’de belli olurken finalde ise Hafize’yi nasıl bir sürpriz bekleyecektir? Yeşil Deniz, sezonun son bölümüyle bu Pazartesi 19.55’te TRT1’de...

Haberin Devamı

YEŞİL DENİZ SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Ekranların en saf, en doğal, en organik dizisi Yeşil Deniz yine nefesleri kesen bir bölümle ekrana geldi.Başrollerini Burak Serdar Şanal, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın ve İlker Aksum’un paylaştıkları dizide sezon finaline doğru yaklaşılırken sular bir türlü durulmak bilmiyor. Sadıçları tuzağa düşüren Feridun, Yakut’u da alarak kayıplara karışmıştır. İsmail ve arkadaşları ise eve geldiklerinde aileyi perişan halde bulurlar. Feridun Yakut’u gözlerinin önünde kaçırmış ve hiçbiri bir müdahalede bulunamamıştır. İsmail geridekilere jandarmaya haber vermelerini söyleyerek hemen bir arabaya atlar.

YEŞİL DENİZ SON BÖLÜM TIKLA İZLE

Sadıçlar ve Hicabi de dört bir yana dağılarak Feridun’un izini sürmeye başlarlar. Fakat Feridun her şeyi önceden ayarlamıştır. Amacı eski bir kamyonun kasasında jandarmayı atlatarak Elmalı koyuna, oradan da Yunanistan’a kaçmaktır. Sadıçlar dört bir yanda Feridun’u arayadursun Yakut da Feridun’un planını öğrenir öğrenmez geride İsmail’in kendisini bulması için bir takım ipuçları bırakmaya başlar. Fakat Yakut’un bıraktığı ipucunu çözebilmek o kadar kolay değildir. Sadıçlar geç olmadan Feridun’un izini bulabilecek midir? Yakut içinde bulunduğu durumdan kurtulabilecek midir? Neşe ve ailesi yaşananlardan sonra Yeşilova’yı terk etmeye karar verirken Süleman’ı finalde nasıl bir sürpriz bekleyecektir?

Haberin Devamı

Sımsıcak bir Ege hikayesi: Yeşil Deniz…

Yeşil Deniz kasabalının tarlalara verdiği isimdir. Yeşilova’da deniz yoktur. En yakın deniz arabayla 2-3 saat mesafededir. İki üç saat nedir ki diyeceksiniz ama bir Yeşilovalı için Amerika gibi bir şeydir işte. Bu biraz garibanlıktan böyledir, biraz da yaz aylarının neredeyse tamamının tarlalarda geçmek zorunda olmasından. Yeşil Deniz yazları tatilsizdir, her gün çalışmak zorundasınızdır neredeyse. Bu yüzden onlar için varsa yoksa bir tek deniz vardır. O da Yeşil Deniz. Yeşil Deniz’in dalgaları arasında geçmiştir hayatları ama buna rağmen iyimserliklerini hiçbir zaman kaybetmezler. Bir yandan kurtulmak isterler bu tarlalardan ama bir yandan da kendilerini hiç bırakmasın isterler. Yeşil Deniz aşk gibidir yani bu insanlar için. Hem yaradır, hem de merhem.

Haberin Devamı

OYUNCULAR
Burak Serdar Şanal, Öykü Çelik, Melis Babadağ, Mert Turak, Burak Alkaş, Ali Barkın, Emin Gürsoy, Renan Bilek, Zeynep Gülmez, Yener Gürsoy, Nalan Okçuoğlu, Zafer Kırşan, Semiha Bezek, Ahmet Somers, Elvan Dişli, Berke Acar, Cemre Baysel, Özgür Uslu, Yağız Çam, İbrahim Öksüz, Aladdin Sakar, Aytaç Özgür, Ceyhun Tutal, Nuri Gökaşan, Jale Aylan

Burak Serdar Şanal kimdir?

Burak Serdar Şanal, (d. 28 Ağustos 1988 İstanbul ) Türk oyuncu.

Maltepe Üniversitesinde drama kulübünde eğitim aldı. Karakterini şu dizilerdede rol almıştır. Küçük Kadınlarda ;Koray ismiyle role can vermiştir. Küçük Kadınlar 2008 yılında yayınlanmıştır. Peri Masalı adlı dizide; Murat ismiyle diziyi canlanmıştır. Peri Masalı,Küçük Kadınlar dizisiyle aynı yılda 2008 yılında seyirciyle buluşmuştur aynı yılda bulunan Bahar Dalları dizisinde; Mert adında karakteri canlandırmıştır. Bu kariyer yükseliş sırasına göre görülür ki Burak Serdar Şanal oyunculuk basarısını ancak 2008 yıllarında daha çok göstermiştir. Burak Serdar Şanal'ın kariyer kısıtlması bununla da kalmamıştır. 2011 yılında fox tv de yayın bulan Dinle Sevgili adlı dizide Tolon adında karakteri canlandırmıştır. Yine 2011 yapımı olan TRT'de yayınlanan Avrupa Avrupa'da canlandırdığı; Can adlı karakteriyle beğeni toplamıştır. Aynı zamanda Arka Sokaklar dizisinde 2.sezon; ceyhun karakterine can vermiştir. 2014 yılı itibari ile TRT'de yayınlanan Yeşil Deniz dizisinde İsmail karakterini canlandırmaktadır.

Haberin Devamı

Rol aldığı yapımlar


Kızlar ve Anneleri - 2015 Sunucu
Arka Sokaklar - 2014
Yeşil Deniz - 2014
Dinle Sevgili - 2011
Avrupa Avrupa - 2011
Bahar Dalları - 2008
Küçük Kadınlar - 2008