Yılbaşı Yeşil elma ve limon kokteyline bayılacaksınız!

Yeşil elma ve limon kokteyline bayılacaksınız!

09.12.2011 - 17:38 | Son Güncellenme:

Yılbaşı gecesi alkol almak istemeyenler için değişik meyve kokteylleri mevcuttur. Ancak hangisini seçeceğinizi bilemiyorsanız bırakın biz size yardımcı olalım!

Yeşil elma ve limon kokteyline bayılacaksınız

Yeşil elma ve limon kokteyline bayılacaksınız
Öncelikle mevsime uygun meyveler tercih edin. Örneğin çilek ve şeftali şuan turfanda olarak yetiştirilen ya da dondurulmuş halde satılan meyvelerdir. Daha besleyici olması için çilekten, şeftaliden uzak durun. Ancak elbette gittiğiniz mekanın yurtdışından taze meyve getirdiğine inanıyorsanız o zaman elbette sorun yok.

Limonata en çok bilinen ve tercih edilen kokteyllerden biridir. Bu kez limonatayı farklı bir şekilde denemenizi tavsiye eder. Yeşil elma, limon ve nane muhteşem bir üçlüdür. Ayrı ayrı da çok hoş tatlara sahip bu besinler bir araya geldiğinde aradığınızın bu olduğunu göreceksiniz.

Size enerji verecek bu kokteyl ile rahatlayacak ve yediğiniz akşam yemeğini daha kolay sindireceksiniz. Evde bu tarifi denemek için ise oldukça basit olan tarifimize göz atın.

Yeşil elma, limon ve nane kokteyli: Üç adet yeşil elma ve 1 adet limonu katı meyve sıkacağından geçirin. İçine üç-dört dal nane yaprağı ekleyip karıştırın. Soğuk tüketmek istiyorsanız bir süre dolapta bekletin. Veya oda sıcaklığında servis yapın.

Haberin Devamı

Aynı tarifte biraz portakal veya kivi suyu da kullanabilirsiniz. Ancak bu tamamen sizin tercihinize kalmış!

Yazarlar