Cadde Yeşim Salkım ilk kez açıkladı!

Yeşim Salkım ilk kez açıkladı!

13.05.2016 - 09:46 | Son Güncellenme:

Yeşim Salkım, sunuculuğunu yaptığı 'Yeşim Salkım ile Yeni Ben' adlı programda geçen yıl ağır bir ameliyat geçirdiğini vurgularken, ameliyattan 2 ay sonra eşi Hakan Eratik'le yollarını ayırdığını söyledi.

Yeşim Salkım ilk kez açıkladı

TV 360'da yayınlanan 'Yeşim Salkım ile Yeni Ben' programı ile seyirci karşısına çıkan Yeşim Salkım, 2 yıl önce kanserden yaşamını yitiren ünlü şarkıcı Murat Göğebakan'ın annesi Hatice Göğebakan'ı konuk etti.

Haberin Devamı

Hatice Göğebakan, programda oğlu Murat Göğebakan'ın kanserle savaşını anlatırken gözyaşlarını tutamadı. Programda duygusal anlar yaşayan Salkım, kendisi ile ilgili bilinmeyen bir gerçeği ilk kez açıkladı. Yeşim Salkım, geçen yıl ağır bir ameliyat geçirdiğini söyledi ve boşandığı eşi Hakan Eratik'e olan kırgınlığını anlattı.

"AĞIR BİR KANAMA GEÇİRDİM"

Ünmü şarkıcı, o zorlu süreci şu sözlerle anlattı:
"Geçen yıl bir ameliyat geçirdim. Çok ani bir ameliyattı. Bir konser için Kıbrıs'a gitmiştim. Konserden sonra gece beni acile zor yetiştirdiler. Vücudumda hiç kan kalmamıştı. Ağır bir kanama geçirmiştim ve son anda hastaneye yetiştirildim. Üç tane pratisyen arkadaş beni acile aldı. Koluma serumlar takıldı. İçim kan dolmuş. İç kanama geçiriyorum. Ameliyathaneye yatırdılar. O beyaz ışığı gördüm. O sırada sadece kapıya bakıyorsunuz ve o kapının ardında kimse yok. Ben o zaman ayrıldığım eşimle beraber gitmiştim oraya. Onun orada olması size güç ve kuvvet veriyor. 'Allah'ım buraya kadarmış bir daha çocuklarımı göremeyeceğim' dedim. Ameliyat oldum. Bir iki gün hastanede yattım. Sonra buraya geldim. Beni yeniden ameliyata aldılar. Doktorum 'Ne olur masada sakın ölme' dedi. Ameliyat oldum 22 santime yakın büyük bir tümörle birlikte rahmim alındı. Çok zor bir süreçti" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

"ÇOK ÜZÜLDÜM, KIZIDM, KIRILDIM"

Ameliyattan iki ay sonra eşi Hakan Eratik'le yollarını ayırdığını söyleyen Yeşim Salkım, "İki ay sorna eşimle ayrıldık. Hepimiz çok güçlü olamayabiliriz. Bazı insanlar çok güçlüdür. Bazı insanların eli kolu bağlanır. Ben eşimi de anlamaya çalışıyorum. Ona da anlayış gösteriyorum. Çocuğumun babası, severim ve sayarım. Kızdım mı çok kızdım, üzüldüm mü çok üzüldüm, kırıldım mı çok kırıldım. Ancak aşık olarak evlendiğim adamın hiçbir zaman kötü olmasını istemem" şeklinde konuştu.