Gündem Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı finalde muhteşem performanslar!-izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı finalde muhteşem performanslar!-izle

09.07.2015 - 09:44 | Son Güncellenme:

Tv8 ekranında yarı final heyecanı yaşayan Yetenek Sizsiniz Türkiye'de yine kıyasıya bir mücadele yaşandı. Finale çıkmak için ter döken yarışmacılardan kim galip geldi? Yetenek Sizsiniz Türkiye sürpriz yarışmacılar ve son bölüm videoları haberimizde..

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı finalde muhteşem performanslar-izle

Yetenek Sizsiniz Türkiye yarı final mücadelesinde heyecan doruktaydı. Yetenek Sizsiniz Türkiye son bölüm videoları ve detaylar haberimizde..
Yetenek Sizsiniz Türkiye’de; birbirinden farklı yetenekler izleyicinin karşısına çıkıyor, renkli görüntüler yaşanıyor.

Haberin Devamı

YETENEK SİZSİNİZ TÜRKİYE YENİ BÖLÜM TANITIMI

Finale çok az kaldı!

2. Tur’da izleyicilerin beğenisini kazanarak yüksek puan alan yarışmacılar, şimdi de yarı finalde finale kalabilmek için bütün hünerlerini sergileyecekler. Yarı finallerde izleyicilerden en yüksek puanı alan yarışmacı finali garantilerken, jürinin seçtiği bir yarışmacıda finale gitme şansını yakalayacak.

Yetenek Sizsiniz Türkiye’de; dansçılar, illüzyonistler, amatör komedyenler ve farklı yetenekler izleyicinin karşısına çıkacak, renkli görüntüler yaşanacak.

Binlerce kişinin arasından elenerek yarı finale kadar gelen yarışmacılardan kimler finale kalacak? Hangi yetenek birinci olacak?

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” 10 Temmuz Cuma saat 20.00'de TV8’de!

Haberin Devamı

Finale çıkan isimler belli oluyor!

Yetenek Sizsiniz'in 9 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan bölümünde finale çıkan isimler belli oldu. İşte finale çıkan isimler

Yazarlar