Cadde Yetenek Sizsiniz son bölümde çok eğleneceksiniz!

Yetenek Sizsiniz son bölümde çok eğleneceksiniz!

20.12.2014 - 10:52 | Son Güncellenme:

Tv8'in en heyecanlı yarışmalarından birisi olan Yetenek Sizsiniz Cumartesi ve Pazar akşamlarınızı renklendirmeye devam ediyor. Ekrana gelen son bölümde Yetenek Sizsiniz'de sürpriz yarışmacılar yer aldı. İşte ayrıntılar..

Yetenek Sizsiniz son bölümde çok eğleneceksiniz

Sürprizlerle dolu programda, renkli jüri üyeleri, eğlenceli sunucusuyla yine çok eğleneceksiniz!

Haberin Devamı

Acun Ilıcalı, Eser Yenenler, Murat Boz ve Özgü Namal’ın jüriliğini yaptığı, sunuculuğunu ise Alp Kırşan’ın üstlendiği “Yetenek Sizsiniz Türkiyebu hafta da dopdolu!

“Yetenek Sizsiniz Türkiye” yarışması ile ünlenen ve yaptığı birbirinden inanılmaz illüzyon gösterileri ile akıllara kazınan illüzyonist Aref Ghafouri bu hafta “Yetenek Sizsiniz Türkiye”’ye konuk oluyor.

YETENEK SİZSİNİZ SON BÖLÜM İZLE

Geçen hafta yayınlanan Yetenek Sizsiniz Türkiye’de birbirinden yetenekli Yarışmacılar yarıştı; yaptığı değişik dans gösterisi ile dikkatleri çeken Bayram Mutlu jüriyi etkilemeyi başardı ve dört evet aldı.Programda ayrıca; Clio Togni'nin yaptığı özel akrobasi gösterisi izleyenlerin büyük beğenisini topladı. Clio Togni’ nin performansısırasında gönderdiği öpücük ise jüri üyeleri Eser Yenenler ve Murat Boz arasında eğlenceli dakikaların yaşanmasına neden oldu.

Haberin Devamı

Son bölüm performansları:

Yazarlar