Gündem Yeter dizisi 2. bölümde şok haber - izle

Yeter dizisi 2. bölümde şok haber - izle

06.01.2016 - 16:14 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni dizisi Yeter 2. bölüm ile büyük heyecan yaşattı. İlk bölümü ile herkesi ekrana kilitleyen Yeter dizisi 2. bölümde de heyecan doruktaydı. Yekta gerçekleri öğrendi... Yeter son bölüm ve merak edilenler haberimizde.

Yeter dizisi 2. bölümde şok haber - izle

Kızının yaşadığını öğrenen Yekta; ilk şoku atlattıktan sonra Coşkun’un verdiği saç örneğini babalık testine gönderir. Filiz ve Coşkun ise; Yekta’dan koparacakları parayı garantilemek için Duru’yu alarak kayıplara karışır. Aylin, Filiz’in peşine düşerken; Yekta’nın beş yıldır sakladıkları gerçeği öğrenmeye adım adım yaklaştığından habersizdir. Testin sonucu gelir. Coşkun’un doğruyu söylediğini öğrenen Yekta; bir an önce kızına kavuşmak ister.

Haberin Devamı

YETER DİZİSİ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Bir yandan Aylin, bir yandan Yekta’nın yönlendirdiği Yılmaz, Duru’ya doğru yol alırken, babası zannettiği Zafer’i özleyen Duru ise; hepsinin planını alt üst eder.

YETER 2. BÖLÜM 2. FRAGMANI
YETER 2. BÖLÜM FRAGMANI

YETER DİZİSİ OYUNCULARI

Pelin Karahan-Aylin

Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur-Yekta

Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu.

Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Haberin Devamı

Doğan Can Sarıkaya-Kaan

Aylin ve Yekta'nın oğlu, 10 yaşında. Babasından nefret eder görünse de; sorunlarını onun sert ve acımasız yöntemleriyle çözmeye çoktan başlamıştır. Bunu fark eden Aylin dehşete kapılır.

Eliz Neşe Çağın-Duru

Baştan sona yalanlara örülü bir hayatın içinde sıcacık tebessümüyle bütün kapıları açabilen 5 yaşında bir kız çocuğu. Halası Aylin'in gözbebeği...

Korel Cezayirli-Uras

Aylin'in yaşanmamış gençlik aşkı... Eski profesyonel futbolcu. Geçmiş hatalarını telafi etmek için Aylin'e yardım etmeye çalışırken Yekta'nın yaptıklarını herkesten önce fark etse de kanıtlaması çok zordur.

Selen Domaç-Filiz

Aylin'in yengesi. Her şeye karşı büyük bir açlığı vardır. Paraya, aşka, tutkuya... Ne olursa olsun, başına ne gelirse gelsin hayatta kalma güdüsü çok kuvvetlidir. Kocası Zafer ve kızları Duru ile yaşarlar. Aylin'in büyük sırrın en tehlikeli ortağıdır...

Fatih Koyunoğlu-Zafer

Aylin'in abisi. Her şeye sahipmiş gibi görünen ama hiçbir şeye sahip olmayan, adeta yenilmeye mahkûm bir adamdır. Belki de bardağı taşıracak son damlayı beklemektedir.

Ayşin Yeşim Çapanoğlu-Handan

Aylin'in çocukluk arkadaşı ve sırdaşıdır. İyi niyetli ve fedakârdır. Önceliği her zaman sevdiklerine verir, kendi isteklerini ve hayatını erteler. Ancak alacağı büyük bir darbe, karakteri üzerinde derin bir kırılmaya ve kendisinden hiç de beklenmeyen şeyler yapmasına neden olacaktır.

Haberin Devamı

Tolga Evren-Yılmaz

Yekta'nın kardeşi. Sıra dışı bir adamdır. O da abisi gibi kazanan olabilecek kapasitedeyken; kaybeden olmayı tercih etmiştir. Yekta bugüne kadar onu hayatından uzak tutmuş olsa da, karısının büyük sırrını ortaya çıkarmak için kardeşinden başka güveneceği kimse yoktur.

Tuğçe Kurşunoğlu-Ebru

Hayatını borçlu olduğu Yekta'ya, hayranlığı Ebru'da bir saplantıya dönüşür. Onun için her şeyi yapmaya hazırdır. Ölümün eşiğinden dönen insanların cüretkarlığına sahiptir.

Osman Albayrak-Coşkun

Zafer'in asker arkadaşı. Hayatın tadını çıkaran, kendi dünyasında zeki, risk alan ama bir o kadar korkak bir adam... Şeytan tüyü vardır adeta. İzleyici hem ondan nefret edecek, hem de onu sevimli bulmaktan alamayacaktır kendini.

Mustafa Mert Koç-Mert

Yekta'nın asistanı. Onu idolü olarak görmekte ve hayranlık duymaktadır. Farklı bir genç kız olan, Ada ile tanıştığında kendini ona âşık olmaktan alıkoyamaz.

Haberin Devamı

Cansu Kurgun-Ada

Selçuk'un kızıdır. Fotoğrafçılıkla ilgilenir. Babasıyla beraber Almanya'dan yurda kesin dönüş yapar. İlginç bir genç kızdır. Babasına çok düşkündür. Yaşayacağı olaylardan aldığı darbe, onda kapanmayan yaralar açacaktır.

GENEL HİKAYE..
Aylin, beyin cerrahı Yekta Harmanlı'yla evlenir. Yekta, hayatındaki her şeyin mükemmel olmasını isteyen, takıntılı bir adamdır. Aylin'in hayatı kocasının gerçek yüzüyle tanışmasıyla kabusa döner. İlk çocukları olan Kaan, gün geçtikçe babası gibi şiddet eğilimleri göstermeye başlar. Aylin, ikinci çocuğuna hamile kaldığını öğrendiğinde, kocasından kurtulmak için arkadaşlarının yardımıyla bir plan yapar. İkinci çocuğunu kocasına doğumda ölmüş gibi gösterir. Bebeği de bir süreliğine çocukları olmayan abisi ve yengesine verir. Yengesi para karşılığında sırrını saklamayı ve çocuğuna bakmayı kabul eder.
Aradan beş yıl geçer. Aylin kocasından kaçmak için yeterli parayı biriktirir; ancak planı Yekta'nın parayı bulmasıyla suya düşer. Öte yandan çocuğuna bakan yengesi, Aylin'den beklediği maddi desteği alamayınca öfkelenir. Durumu aşığıyla paylaşır. Aşığı da para sızdırmak için, Yekta'ya öldü sandığı çocuğunun yaşadığını söyler. Aylin'in hayatı Yekta'nın gerçeği öğrenmesiyle içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu girdapta ona yardım eden tek kişi gençlik aşkı Uras olacaktır…

Yazarlar