Gündem Yeter dizisi 29. yeni bölüm fragmanında Yekta'nın umudu tükeniyor!

Yeter dizisi 29. yeni bölüm fragmanında Yekta'nın umudu tükeniyor!

02.10.2016 - 11:26 | Son Güncellenme:

Yeter Perşembe akşamı ekrana gelen son bölümü ile izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. Yeter'in yayınlanan son bölümünün ardından 29. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeter'in 29. bölümünde çocukları ve Aylin'i bulamayan Yekta'nın umutları tükeniyor.

Yeter dizisi 29. yeni bölüm fragmanında Yektanın umudu tükeniyor

Atv ekranında yayınlanan sevilen dizi Yeter 28. son bölüm yayınlandı. Dün akşam ekrana gelen Yeter dizisinde Yekta ailesinin aramaya devam ediyor. Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği dizi Yeter, yayın hayatına başlamasından bu yana ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Başrollerinde, Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un yer aldığı dizi Yeter yeni bölümü ile 29 Eylül 2016 Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'deydi.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

YETER 28. YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Yeter yeni bölümünde, O gece herkesin hayatında bir dönüm noktasıdır. Kalbi duran Yekta dakikalar sonra geri gelirken, Aylin ve çocukların bindiği helikopterin denize düşme haberi hepsini perişan eder. Aylin'in kaçmasına yardım etmiş olan kahramanlarımız, bir yanda pişmanlık bir yanda Yekta'ya karşı duyulan utançla baş başa kalır. Handan ve Zafer ise ortalarda yoktur ve kimse nerede olduklarını bilmemektedir. Yekta bir kere daha geride kalan olmanın acısını yaşarken, Aylin'le ortak geçmişlerinden biri gelir. Yekta'yı suçlamaktadır ve herkese gerçeği anlatacaktır.

YETER 29. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Haberin Devamı

"Ne çocuklarını ne de karısını asla bulamayacak!"

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.