Gündem Yeter 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yeter 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

05.10.2016 - 11:45 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen diziis Yeter 30. yeni bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Yeter dizisinde bu hafta Zafer, Yekta ile gizli bir savaşa halindeydi. Dikkat çeken sahneleriyle gündemden düşmeyen Yeter dizisi 30. yeni bölüm fragmanı ve son bölüm detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz...

Yeter 30. yeni bölüm fragmanı yayınlandı - İzle

Yeter dün akşam 29. bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Köyde hayatı içinden çıkılmaz hale gelen Aylin; ona uzanan yardım elini güvenmese de geri çeviremez. Çocuklarıyla beraber çıktıkları bu yeni yolculuk onları bir bilinmeze götürmektedir. . Bir anda kendini tanımadığı bir dünyanın içinde bulur. Merakla beklenen Yeter 30. yeni bölüm fragmanı ise yayına girdi.

Haberin Devamı

YETER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yekta'nın değişip değişmediğinden emin olamayan Aylin, bu konuda inandığı ve güvendiği tek kişiden yardım isterken, Yekta ise, Zafer'in izini sürerek Aylin'lere adım adım yaklaşmaktadır.

Aylin ve çocukları özgürlüğüne kavuşturmak için kendi hayatından vazgeçen Zafer, Yekta ile gizli bir savaşa girer. Ve bu gücün tadı baş döndürücüdür.Diğer yandan Miray, Aylin olduğunu bilmediği gizemli okuyucusuyla buluşmaya hazırlanır

YETER 30. BÖLÜM FRAGMANI



YETER SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Yeter son bölümünde, Aylin, Gökhan'dan aldığı parayla çocuklarına rahatlıkla bakabileceğini düşünmüş ama Sabri tarafından dolandırılmıştır.

Öte yandan Yekta'nın röportajı büyük yankı uyandırır. Kamuoyunun Aylin'e hak vereceğini düşünen Miray, Yekta'nın sempati toplamasıyla şaşkına döner. Durumu telafi etmeye çalışırken, Yekta'nın hayatına adım adım dâhil olduğunun farkında bile değildir. Yekta hayatta olduklarından şüphelendiği Aylin ve çocukları gizlice aramaktadır.

Haberin Devamı

Başına gelenleri yeni yeni anlamaya başlayan Zafer ise, Yekta'yla ödeşmek için büyük bir risk alır. Ve ilk defa oyunu kendi kurar.

O gece herkesin hayatında bir dönüm noktasıdır. Kalbi duran Yekta dakikalar sonra geri gelirken, Aylin ve çocukların bindiği helikopterin denize düşme haberi hepsini perişan eder. Aylin'in kaçmasına yardım etmiş olan kahramanlarımız, bir yanda pişmanlık bir yanda Yekta'ya karşı duyulan utançla baş başa kalır. Handan ve Zafer ise ortalarda yoktur ve kimse nerede olduklarını bilmemektedir. Yekta bir kere daha geride kalan olmanın acısını yaşarken, Aylin'le ortak geçmişlerinden biri gelir. Yekta'yı suçlamaktadır ve herkese gerçeği anlatacaktır.

DİZİNİN KONUSU:

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Yapımcı : ATA TÜRKOĞLU
Yönetmen : TARKAN KARLIDAĞ
Senaryo : VİLMER ÖZÇINAR / NALAN MERTER SAVAŞ
Oyuncular : YURDAER OKUR ( YEKTA), PELİN KARAHAN (AYLİN), KOREL CEZAYİRLİ ( URAS),
TOLGA EVREN ( YILMAZ ), AYŞİN YEŞİM ÇAPANOĞLU (HANDAN), OSMAN ALBAYRAK (ÇOŞKUN),
SELEN DOMAÇ (FİLİZ), FATİH KOYUNOĞLU ( ZAFER ), DENİZ ÖZMEN (SELÇUK), TUĞÇE KURŞUNOĞLU ( EBRU),
CANSU KURGUN ( ADA), MUSTAFA MERT KOÇ ( MERT ), DOĞANCAN SARKAYA (KAAN), ELİZ NEŞE ÇAĞIN (DURU) VE WILMA ELLES (İDİL)
Yazarlar