Gündem Yeter dizisi 39. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

Yeter dizisi 39. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu!

09.12.2016 - 09:53 | Son Güncellenme:

Atv'de dün akşam ekrana gelen Yeter dizisi son bölümün hemen ardından 39. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu. Heyecan dolu sahneleriyle gündemden düşmeyen Yeter dizisi 39. bölüm fragmanında Yekta'nın başı yine belada. Peki Yeter dizisi son bölümde neler yaşandı?

Yeter dizisi 39. bölüm fragmanı izleyiciyle buluştu

Yeter 8 Aralık 2016 Perşembe akşam ekrana gelen son bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitledi. Merakla beklenen dizisi Yeter 39. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerinde Pelin Karahan, Yurdaer Okur, Ekin Türkmen, Wilma Elles, Tolga Evren, Fatih Koyunoğlu, Selen Domaç, Ayin Yeşim Çapanoğlu ve Rüçhan Çalışkur’un yer aldığı Yeter dizisi 39. yeni bölümü ile 15 Aralık Perşembe akşamı saat 20:00'da Atv'de.

YETER 39. BÖLÜM FRAGMANI

Haberin Devamı

YETER DİZİSİ 34. SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yeter son bölümde, Hapishane günlerini çok iyi değerlendirmiş olan Yekta, hayat hikâyesini anlattığı kitabının tanıtımı için evinde bir parti verir. Onu cezaevine yollayan herkes oradadır. Yekta'nın küllerinden doğuşuna biraz endişeyle şahit olurlar. Onun herkesle tek tek hesaplaşacağının farkındadırlar. Ancak bu konuda sıranın kendilerine gelmesini beklemekten başka yapabilecekleri hiçbir şey yoktur. Yekta bu intikam yolculuğuna kimle başlayacağını çoktan seçmiştir. Onunla işi bittiğinde, geriye ne evi, ne işi, ne hayalleri, ne de kendine güveni kalacaktır. Kitabın önsözünde kinayeli bir şekilde teşekkür edilmemiş tek kişi Miray'dır. Yekta ona mesajını kitabın içinde gizli bir cümleyle vermiştir. Acaba Miray onun için geç olmadan bu mesajı bulabilecek midir? sorusu dizisinin son bölümünde yanıt buldu...

YETER DİZİSİ 34. SON BÖLÜM - TIKLA İZLE