Gündem Yeter dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor?

Yeter dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor?

05.09.2016 - 15:54 | Son Güncellenme:

Yeter dizisi geçtiğimiz sezon büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Sevilen dizi yeni sezon müjdesini verdi. Atv ekranlarının drama dizisi Yeter 2. sezon hazırlıklarına tam gaz devam ediyor. Yeter dizisinin yeni sezonu ile ilgili tüm ayrıntıları haberimizde derledik. İşte o ayrıntılar...

Yeter dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor

Atv ekranlarının sevilen dizisi Yeter'den beklenen haber geldi. Başarılı oyuncuları ve etkileyici senaryosuyla Yeter dizisi ilk sezonda ilgileri üzerine topladı. Reyting rekorları kıran dizi Yeter'in yeni sezonu ne zaman yayınlanmaya başlayacak? İşte bütün ayrıntıları ile birlikte haberimizde yer alıyor...

Haberin Devamı

Yapımcılığını Koliba Film'in üstlendiği dizi Yeter, yayın hayatına başlamasından bu yana ilgi ile takip edilmeye devam ediyor. Başrollerinde, Pelin Karahan ve Yurdaer Okur'un yer aldığı dizi Yeter yeni sezonu için tam gaz hazırlıklarına devam ediyor. 2015'te yayınlanmaya başlayan dizi Yeter'in yeni sezonu ile ilgili tüm detaylar...

YETER DİZİSİ YENİ SEZON FRAGMANI

Genel Hikaye

Henüz üniversite öğrencisiyken tanıştığı ünlü ve başarılı cerrah Yekta Harmanlı'yla evlenen Aylin; kısa sürede bu büyülü rüyadan uyanırken, kendini bir karabasanın ortasında bulur. Yaşadığı psikolojik şiddete daha fazla dayanamayacağını anladığında boşanmayı dener ama başaramaz. İkinci çocuğuna hamile kaldığında tek bir amacı vardır. Çocuklarıyla birlikte kocasından kaçmak… Bütün hayatını etkileyecek o büyük yalanı kocasına söylerken, sırrını paylaştığı yakınlarından biri ona ihanet etmeye hazırlanmaktadır.

Haberin Devamı

Oyuncu Kadrosu

Pelin Karahan- Aylin

Masal gibi başlayan evliliği kısa zamanda kâbusa dönüşür. Çocuklarını korumak için söylediği yalan onu ve çevresindeki herkesi bir girdap gibi içine çekerken; Aylin bu esaretten kurtulabilecek midir?

Yurdaer Okur- Yekta

Kendini bildi bileli avcıydı. Ama bir gün ürkek bir tavşana av oldu. Hayatta en büyük silahı zekâsı olan bir beyin cerrahı; küçümsediği karısı ve karısının yakınları tarafından beş yıldır kandırıldığını öğrendiğinde büyük bir sessizliğe gömülür. Bu; fırtına öncesi sessizliktir.

Wilma Elles- İdil

Yekta Harmanlı'nın ilk karısı... Yıllar sonra, hapsedilen ruhunu kazanmaya, tekrar hayata tutunmaya çalışırken, onu mahkûm eden korkusunun da adım adım peşine düşer. Bu korku Yekta'dır.

Korel Cezayirli- Uras

Aylin'in yaşanmamış gençlik aşkı… Eski profesyonel futbolcu. Geçmiş hatalarını telafi etmek için Aylin'e yardım etmeye çalışırken Yekta'nın yaptıklarını herkesten önce fark etse de kanıtlaması çok zordur.

Yeter dizisi yeni sezonu ne zaman başlıyor

Pelin Karahan kimdir?

Vildan Pelin Karahan Güntay (d. 6 Ekim 1984), Türk oyuncu ve sunucu.

Karahan, İlkokulu Arı Koleji’nde okudu. Ortaokulun bir bölümünü Ankara Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu’nda ve Ödemiş İlköğretim Okulu’nda tamamladı. Aynı yıl Polis Koleji'ni kazandı. Daha sonra Polis Kolejini bırakıp Ankara Sokullu Mehmet Paşa Lisesi’ne devam etti ve başarıyla mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme’den mezun oldu. Karahan, okul yıllarında çeşitli faaliyetlere büyük katılım gösterdi. İstanbul’a çalışmak için geldiğinde ek iş olarak çalışmak için Erberk Ajans’a kaydoldu. Bu ajans aracılığıyla Çağan Irmak ile Demirdöküm reklam filmini çekti. Daha sonra Kavak Yelleri dizisinin seçmelerine katıldı ve Aslı rolüne seçildi.Bu dizide Dağhan Külegeç ile olan uyumu göz doldurdu ve efsane iki aşık Aslı Efe'yi AsEf'i yaşattı. Reklamların devamı da geldi. Nestle Kit-Kat, Coca Cola Light, Ülker Royal Golf, Yedigün, Carrefour, Penti, Komili Şampuan, İpana reklam filmlerinde de oynadı.Muhteşem Yüzyıl adlı dizide Mihrimah Sultan'ı canlandırdı.

Haberin Devamı

TRT Okul'da "Bir Evde" adlı hayvan bakımı programını sundu.

Özel Yaşamı

2011 yılının ekim ayında pilates eğitmeni Erdinç Bekiroğlu ile Barselona'da evlendi. Ancak Bekiroğlu'ndan 2013 yılı Kasım ayında boşandı. 24 Haziran 2014'te iş adamı Bedri Güntay ile Adile Sultan Sarayı'nda evlendi. 27 Aralık 2014'te Ali Demir Güntay isminde bir oğlu oldu.